András herceg, a királyi család pedofíliával vádolt tagja nem hajlandó együttműködni az FBI-jal.

Nem fog együttműködni a hatóságokkal – durvul a királyi család tagjának pedofilbotránya

András herceg bezárta az önkéntes együttműködés kapuját – fogalmazott Geoffrey Berman (60) amerikai államügyész, aki már januárban jelezte, ígérete ellenére a brit főnemes nem működik együtt az FBI-jal a Jeffrey Epstein (†66) nevével fémjelzett nyomozásban. Mint ismeretes, a cellájában tavaly augusztusban öngyilkosságot elkövető milliárdos egyik gyerekprostituáltja, Virginia Giuffre (35) azt állítja, amikor még 17 éves volt, Epstein többször arra kényszerítette, hogy szexeljen a yorki herceggel.

Érthető, hogy a brit királyi család fekete báránya nem akar a Szövetségi Nyomozó Iroda informátorává válni, az elzárkózás mégis furcsa, hiszen ezzel a közvéleményt maga ellen hangolja. Jelen állás szerint András minden pedofilvádat tagad.

– Arra sem emlékszem, hogy táncoltam volna az illető kisasszonnyal – közölte novemberi BBC-interjújában, amelyben az amerikai bűnüldöző hatósággal való együttműködését is megelőlegezte. Azóta viszont minden főnemesi kötelezettségétől visszalépett, és sztárügyvédet fogadott, aki egyelőre elzárkózik a média elől, akárcsak a Buckingham-palota.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/ EPA/WILL OLIVER 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.