Végső elkeseredésében a közösségi médiában keres segítséget testvére holttestének elszállításához egy olasz férfi.

A 47 éves Teresa Franzese családjával Nápoly déli városában élnek, és a múlt héten elkezdtek mutatkozni a nőn a koronavírus tünetei. Egészsége gyorsan romlott, és szombaton meghalt, mielőtt a betegségére vonatkozó vizsgálat eredményeit ismerte volna. A bizonytalanság miatt a vállalkozók és még a helyi kórház is megtagadták a test felvételét. A testvére kétségbeesetten kér segítséget.

A nővérem meghalt,az ágyban. Nem tudom, mit tegyek. Nem tudom megadni neki a temetést, amelyet megérdemel, mert az intézmények cserben hagytak engem- mondta a testvére, Luca Franzese a Facebook-on közzétett videóban.

Franzese, megmutatta testét, amit a háta mögött fektet.

Tönkrementünk. Olaszország elhagyott minket. Legyünk erősek együtt. Kérem, ossza meg ezt a videót mindenhol

– mondta a videóban.

A videót rengetegen megosztották a közösségi médiában, a Washington Post szerint ennek eredményé lett az, hogy 36 órával a testvére halála után egy temetkezési vállalat, betartva az óvintézkedéseket, elvitte a nő holttestét.

Címlapkép: Twitter/Reuters

(reuters.comindex.hu )

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
@Eladott Ország: Azt értem, de egy teljesen más vírus egy sokkal gyorsabb,agresszívabb, ezért sokkal könnyebben megállítható. Kb mint a fing a sunyi lapos elől nehéz elmenekülni, óvintézkedést végrehajtani, mint a robbanásszerű, kilométerekre elhallatszó bányászing ellen Az ebola is bejárta a fél világot de csírájában eltudták fojtani
Eladott Ország
@Anna24: Szexpartnernek ajánlok egy fehér, heteroszexuális, nemzeti és konzervatív, mélykeresztény várkapitányt. Jelenleg pannon vírusölő és üldözött keresztényvédő, de hamarosan a népharag fogja üldözni.
uploads.disquscdn.com/images/5210ea77bae10531ccdd7f897153b9b11ef24c0b6c8c6fe662c7c53652f1a542.jpg?w=600&h=403
uploads.disquscdn.com/images/e7d4d75515c34f2cbd63e30edbc68fecf725e4ce3e081300017f0ef1f0097ad4.jpg?w=600&h=563
Eladott Ország
@luiz: Én arra céloztam, hogy az olaszok azért nem állnak a higiénia csúcsán. Az igaz, hogy mi még ott se, nem beszélve a Dunától keletre. Csak nehogy itt nagyobb pusztítás legyen.
luiz
@Eladott Ország: Szerintem meg jobban állnak higéniai szempontból, bár (gettók) ott is vannak minden városban. De egy ilyen vírusnál a higánia nem a legfőbb óvintézkedés, a tömegek, rendezvények, a kontaktok elkerülése a leghasznosabb.
luiz
ja válaszoltam Bátor akárki fb hozzászólásához is, mi sehol nem vagyunk az olaszok higéniai szokásaihoz, bár a fürdés kosz ellen jó, egy vírus ellen semmit se ér

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.