Ezt mondta az amerikai elnök arról, miért volt ennyire rossz és lassú az USA válasza a koronavírusra.\n„Egyáltalán nem vállalom a felelősséget” - mondta egy újságírói kérdésre Donald Trump amerikai elnök pénteki, koronavírussal kapcsolatos sajtótájékoztatóján. A rendezvényen újságírók arról érdeklődtek, miért volt ennyire lassú és elégtelen az USA válasza a koronavírusra, és hogy a szövetségi kormány miért nem gondoskodott arról, hogy a vírustesztek nagy mennyiségben és olcsón elérhetőek legyenek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az sem százas,a ki másra számított

Egyébként sem az a típus, aki szeret felelőséget vállalni, esetünkben fel sem fogta/fogja a dolgot

„Trump tells a nation terrified of coronavirus that none of this is his fault” – számol be az esetről az amcsi média. Trump-ot egy pénteki sajtókonferencián kérdezték arról, hogy mit gondol arról, hogy az USA még másoknál is sokkal lassabban, rosszabbul kezeli a helyzetet, kategorikusan közölte:
„All of this is someone else’s fault.”
illetve
„I don’t take responsibility at all”!
Illusztráció helyett:
twitter.com/PodSaveAmerica/status/1238562955161034752?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1238562955161034752&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vox.com%2F2020%2F3%2F13%2F21179119%2Ftrump-not-my-fault-coronavirus-press-conference-public-health
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként a dolog nagyon ismerős, az érvelés az Obama egészségügyi dolgaira meg egyenesen lenyűgöző! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.