HALASZTHATATLAN GÁZVÁSÁRLÁS SZEMÉLYESEN??? Szerdán 2,2 milliárd köbméter földgáz megvásárlásról egyezett meg a Gazprommal. Megígérte, hogy megtoldjuk 15 kilométerrel az oroszok új déli vezetékét. Szijjártó Péter külügyminiszter személyesen utazott szerdán Moszkvába, hogy nyélbe üssön egy kisebb gázüzletet. A koronavírus miatt a diplomáciai utazásokat is korlátozzák Európában, de ez a tárgyalás halaszthatatlan volt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újabb személyes akciók gyanús körülmények között

még szerencse, hogy nem vagyok rosszindulatú mert még azt hihetném, hogy pénz-kisíbolás folyik

Azt írja az ójság, hogy a mi drága külgarázdánk dacolva a mindennel Moszkvába látogatott, ahogy a retardált dagadt törpe is tette egy másik utódállammal. Majd két nap múlva kinyílt a pénzcsap odaáramoltatandó a pénzt! Petyuska ennél frappánsabb volt már elve vitt magával egy szakajtóval. Az történt, hogy sürgős gáz-vásárolandója támadott és az elektronikus lehetőségek nem vonzották. Amit persze meg tudok érteni! Nem csak, mert ehhez is hülye, de a dagadék is jól beégett tegnap! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.