Ismét elképesztő rekordot döntött a koronavírus-járvány olaszországi áldozatainak száma.

Döbbenet Olaszországban: majdnem 800 ember halt meg 24 óra alatt a járvány miatt

Az olasz hatóságok tájékoztatása szerint egyetlen nap alatt 793-an haltak meg a fertőzés miatt, és 6557 személy produkált pozitív tesztet.

A hvg.hu úgy tudja, a legsúlyosabb helyzetben lévő Lombardiában 546 fő halt meg az elmúlt 24 órában.

A szakemberek szerint hétfőtől várható a halálos áldozatok számának csökkenése.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mi első perctől a helyzet urai vagyunk! :)
SystemError
@Pegero: Igen és a fegyvert "Wuhan-400" nevezte benne :) Nagy összeesküvéseket viszont ne láss benne, mert ott a Wuhani Virológiai egyetem és nyilván adja/adta magát egy ilyen történet megírása akkoriban, amikor amúgy is sci-fi jellegű irodalmak mentek..

Én úgy tudom, hogy genetikailag 100% feltérképezett(január óta..) és nem láthatók a nyomai génszerkesztésnek. Tehát természetes módon jött létre természetes mutációk során.

Én inkább arra kaptam fel a fejemet, hogy igen ott van egy ilyen egyetem és történetesen HIV vírussal kapcsolatos kutatásokban erős. A HIV és a COVID-19 is RNA(RNS) vírusok tehát kutatások szempontjából közel állnak egymáshoz. Finoman szólva adja, hogy sok a egymásra utaló pont van egy rádiuszban és egy ilyen világjárvány pont onnan.indult ki...Hát ja, ez valószínűleg soha nem derül ki, hogy ki a "gazda szervezet"

en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Institute_of_Virology
SystemError
@durbincs: Egy, miért beszélgetsz magaddal? Kettő, ha egy férfit zavar, hogy egy nő szexista, akkor az igazából buzi! :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.