Halálozási ráták SARS 10% MERS 30-40% 2019-CoV: 2-3% Ezekhez képest a mostani új koronavírus (2019-nCoV) egy viszonylag "gyenge" vírus. A fentebb már említett két sokkal veszélyesebb járvány idején vajon miért nem hirdettek azonnal veszélyhezetet a kormányok??? Nem nehéz kitalálni, hogy valami nagyon nem stimmel, ami mostanság a világon zajlik. Az amúgy is felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő, degenerált elitnek köszönhetik az emberek a jelenlegi áldatlan állapotokat. Gyakorlatilag nem sok jelentősége van annak, hogy mely elitekről van itt pontosan szó (bár jó párat meg lehetne említeni akiket össze lehet kapcsolni a koronavírussal), kik vannak emögött, ki kinek az érdekeit kéviseli, de egy biztos nem véletlen az ami manapság zajlik. Ha igazak az előrejelzések, akkor ennek a lényegét úgy lehetne összefoglalni, hogy: burkolt népirtás zajlik, ami a leggyengébb rétegeket érinti. Az eszetlenül maradj otthont harsogók több kárt okoznak, mint hasznot, mivel ezeket a...

Forrás: hu.wikipedia.org
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@peterkelemen: ugorj le toszkánába és nézz körül,hogy a napi halottak száma stimmel e,persze ha a magyar kormány így folytatja,akkor a jövö hét végére már ott is meggyözödhetsz róla,hogy ez nem pánikkeltés.
peterkelemen
+Az emberiség már jó pár világjárványt átélt. Ez a kornavírus a spanyolnátha áldozataihoz képest a olyan gyenge, mitn a nátha. Ne pánikolj 80% felett vannak a gyóhyultak. Nekem pedig nem kell se lélelegzettő gép se kórház.
verőce21
@peterkelemen: Még a fiataloknak is kell lélegeztetőgép, ha megkapják a vírust...
Nem beszélve arról, hogy jön az allergiaszezon is, ami szintén a légzési betegségekkel szenvedőket sújtja.
peterkelemen
Felajánlom a lélegeztetőgépemet neked ha annyira bevagy foscsizva :) Maradjatok már idióták! Mit pánikoltok? Ettől ezerszer durvább vírusok rohangáltak eddig is a nagy világban.
division
@peterkelemen: "Ettől ezerszer durvább vírusok rohangáltak eddig is a nagy világban."
Ez így van, hiszen te is felbukkantál ismét:-))
Pálinkás Pál
Pedig nem hülyeség amit ír...az eddigi járványok mind nagyságrendekkel súlyosabbak voltak mint ez!!! És még sem volt hajcihő...Vagy tudnak valamit a politikusok amit nem közölnek,vagy elment az emberiség esze!!!
verőce21...nem nem kell a fiataloknak lélegeztetőgép...egy egészséges szervezeten szinte tünetmentesen átfut és kialakul az immunitás..
csak úgy... te meg toszkána helyett ugorj neki a statisztikáknak és látni fogod hogy öreg...vagy krónikus,amúgy is halálos betegeket vitt el a járvány jórészt!!!
Vagyis...vagy tudnak valamit amit mi nem...vagy elhülyült a világ...a harmadik variációra gondolni sem merek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.