A börtönben fertőződhetett meg a csúnyán leszerepelt filmmogul.

Elkapta a koronavírust Harvey Weinstein, a hírhedt hollywoodi zaklató

A 68 éves Harvey Weinstein is megfertőződött a koronavírussal a börtönben, hivatkozik az Independent a National Gazette-re. Weinsteint szerdán szállították a hírhedt Rikers-szigeten lévő börtönkomplexumból a New York állambeli Buffalo közelében lévő Wende börtönbe.

A hír szerint még a Rikers-szigeten kaphatta el a fertőzést, ott ugyanis már nagyjából 40 rab elkapta. A Wende börtönből nem válaszoltak az Independent megkeresésére, ahogy Donna Rotunno, a férfi ügyvédje sem reagált semmit.

A buffaloi WKBW jelezte korábban, hogy két fogvatartott is pozitív tesztet produkált, de akkor nem nevezték meg, hogy kikről van szó pontosan. A Deadline szerint nekik egy nem megnevezett rendőrtisztviselő megerősítette, hogy Weinstein az egyikük.

A Szerelmes Shakespeare című film Oscar-díjas producere egy 2013-ban és egy 2006-ban elkövetett bűncselekmény, szexuális erőszak és szexuális kényszerítés miatt kapott 23 év börtönt. Egyik áldozata egy színésznőjelölt, a másik egy produkciós asszisztens volt. Weinstein ügyvédjei korábban jelezték, hogy megfellebbezik az ítéletet.

Egy újabb tárgyalás is vár az elítéltre, mivel jó eséllyel Los Angelesben is bíróság elé kell állnia szexuális bűncselekmények miatt. Itt két további 2013-as eset vádja miatt még 28 év börtönt kér rá az ügyészség. A Variety szerint ehhez azt is szeretnék elérni az ottani ügyészek, hogy addig szállítsák is oda az elítéltet, egy helyi börtönbe. A koronavírus-járvány terjedését korlátozó intézkedések, a bíróságok bezárása és az utazások felfüggesztése miatt azonban ez az egész per egyelőre valószínűleg csúszik.

Forrás: Index

Kép: MTI/EPA/JASON SZENES 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Lehet megsem éli a következö pert. 68 évesen a veszélyes korba tartozik
jesz
Aki 68 éves korában kerekesszékben ül, így kap 23 év börtönt, és most elkapta ezt a koronavírus-betegséget, annak már minden mindegy...a tekintetéből is az jön le...sőt..azt is belengették, hogy a demencia is rendesen vele van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.