Ennyi embernek kéne otthon, vagy elzárva maradnia, ha mindenki betartaná az erősen ajánlott, vagy kötelező intézkedéseket.

Koronavírus: egymilliárd emberre vonatkozik a karantén

Ha ma a világon mindenki betartaná a néhol már kötelező, máshol még csak erősen ajánlott karanténintézkedéseket, akkor hétfőn a világnépesség 13 százalékának, egymilliárd embernek kellett volna otthon maradnia. A legtöbb kényszerintézkedés az egymilliárd lakosú Kínában, illetve a félmilliárd lakosú EU-ban van életben.

Magyarországon a hivatalos tájékoztatóoldal adatai szerint 101-en vannak jelenleg karanténban. Ez elég értelmezhetetlen adat, már csak azért is, mert fertőzöttből ennél több van, így nem teljesen világos, hogy kikre vonatkozik.

Forrás: 444

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez cirka akkor a baromság, mintha most arra kérném a tömegeket, hogy határozatlan ideig ne vegyenek levegőt. Ez kérem szándékos népirtás és a gazdaságok szándékos bedöntése ahol milliók fognak meghalni és nem a koronavírus miatt hanem a kormányokon és a fősodrató médián keresztül ránk erőszakolt maradj otthon kampányok miatt fogunk éhen dögleni. Ez népirtás és pénznyerészkedés aminek során milliárdokat fognak azonnal keresni a kormányok mivel egy halom idős amúgy is beteg ember megfog halni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.