A 36 éves DezAnn Romain, aki Brooklyn egyik iskolájának az igazgatója volt, koronavírus-fertőzés miatt halt meg. Ő az első a város állami iskoláinak dolgozói közül, aki a járvány okozta komplikációk miatt hunyt el.

Romain vezette a Brownsville-i Brooklyn Demokrácia Akadémiát, amely egy átmeneti, a hagyományos középiskolából kibukott vagy elmaradt diákokat segítő intézmény.

Koronavírus-fertőzésben meghalt egy fiatal iskolaigazgató

„Mély szomorúsággal és bánattal jelentjük be, hogy Dezann Romain, a Brooklyn Demokrácia Akadémia igazgatója koronavírus miatt elhunyt” – nyilatkozta a szervezet, hozzátéve: imádkoznak a nő családjáért és iskolájának közösségéért is.

„Mindannyian mélységes zavart, bizonytalanságot és szomorúságot érzünk. Egymás támogatása most sokkal fontosabb, mint valaha. Minden lehetséges módszerrel azon leszünk, hogy segítsük a hallgatókat és a tanárokat egyaránt” – mondta az intézmény kancellárja, Richard Carranza.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(nypost.com,blikk.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Orbán, operett' törzs vezetőjének nyilatkozata: "A koronavírus járvány a fiatalokat nem veszélyezteti, a magam korabelieket sem. Ha megkapjuk, akkor egy átlagos influenza megpróbáltatásával kell szembenézni, vagyis kibírjuk."
www.facebook.com/kormanyzat/videos/1113838258952331/
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90696424_2929470890432052_5089055991106895872_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=1480c5&_nc_ohc=fqV8SosdojoAX9oBrLA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=36724e359aa2d0e96c182349fed3def9&oe=5E9E5FDC
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: és honnan tudod nem volt más baja??? a cikk nem írja...és lehet morogni,a statisztikai adatok világosak...öreg, krónikus beteg, vagy mindkettő...
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy több olyan betegsége is volt, ami elvitte volna. De az a legbiztosabb, amit a bűnöző csúti cigány csinál, hogy Európában a legkevesebb tesztet végzi, így a halál okára bármi felírható, kivéve a koronavírust. A végén ő jön ki győztesnek, hogy milyen kevés koronavírusos halál van/volt nálunk. Szlovákiában ezen idejéig nem volt még koronavírusos haláleset és természetesen ők is több tesztet bégeztek a WHO jelentés szerint. Esetleg ha balul sülne el a bűnöző cigánynak a terve ( sok halál eset lenne), akkor meg az ellenzék lesz a hibás, mert nem szavazták meg a tejhatalmat a csúti gecinek, holott minden jogi eszköz rendelkezésre áll most is, hogy a megfelelő intézkedéseket megtegyék!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: amit a csúti patkányról írsz ,azzal tökéletesen egyetértek...a járványhisztivel nem,bárki utána nézhet,az adatok nyilvánosak,egy gyengébb influenza járvány több megbetegedéssel,halállal jár mint ez!!! Trump már észbe kapott...kijelentette...a cirkusz okozta gazdasági káosz sokkal több áldozattal járhat,mint amit a vírus okoz...ezzel a kijelentésével egyetértek,egyébként nem szeretem!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Ebben is van igazság. De nálunk a cirkusz az orbáni diktatúra bebetonozására szolgál, hogy amíg él ez a rohadt csúti patkány csak ő legyen hatalmon, mert már annyit lopott...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90521638_1355574471304704_1116621746691112960_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=t9AtKWp-tv8AX_kFAeJ&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=12b59f8105fc606d428517e33ea37ff5&oe=5EA0602C
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: Ez pontosan így van...hogy a világ vezetőit mi vezérli,az számomra rejtély...talán már sokallták az emberek szabadságát...de a csútit egyértelműen az észak koreához hasonló diktatúra kiépítése!!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Az észak-koreai televízió új műsort indított "Magyarország Magazin" címmel, melyben az itthon zajló eseményeket mutatják be. A népes észak-koreai magyar kolóniának kedveskedve a híreket magyar feliratokkal is ellátják.
youtu.be/xCFwXXSXnko
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: azért azt tudod hogy ez egy mém...
division
@Pálinkás Pál: @Eladott Ország: Ez nem egy szokványos influenzajárvány, de lesznek akik ezt sosem lesznek képesek felfogni, még akkor sem, ha megnézik mi van Olaszországban mondjuk. Lehet itt arra hivatkozni, hogy az idősekre veszélyesebb, de vajon eddig miért nem volt ennyire az mondjuk a sima influenza? Érdekes, abba nem feltétlenül halt bele az idősek zöme.
Pálinkás Pál
@division: hogyne igazad van a sima influenza nem korspecifikus,abba bárki belehallhat...nos akkor melyik veszélyesebb ,ami "csak" egy korosztálybn arat,vagy ami mindegyikben??
division
@Pálinkás Pál: Egyelőre még csak ott arat, de vannak már fiatalabb halálos áldozatok is, lassan nem tudni mi is az igazság.
Pálinkás Pál
@division: akkor megint leírom,az eddigi adatok nem indokolják ezeket a kapkodó intézkedéseket,..tehát ,vagy elhallgatnak valami igen súlyos dolgot, vagy bedöntik szándékosan a gazdaságot!!! mert ez a korona az elmúlt 20 év influenzajárványai között a legenyhébb,mégis ilyen cirkusz van!!!
division
@Pálinkás Pál: Minden ország szándékosan bedönti a gazdaságát? Nem hiszem. Hamarosan többet is fogok majd tudni remélhetőleg tesóméktól magáról a vírusról, és annak szerkezetéről, abban a pillanatban megírom.
Pálinkás Pál
@division: szerintem nem csak én várnám hogy valaki normálisan tájékoztasson,mert eddig szinte mindenhol kivétel nélkül ködösítenek...
peterkelemen
Komplikációban halt meg magyarul a kornavírus mellett eleve volt egy komolyabb betegsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.