Giuseppe Conte cáfolta, hogy július végéig meghosszabbítanák a rendkívüli intézkedéseket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
"A remény hal meg utoljára" - szokták mondani.
Végül meghal a remény is, csak utoljára.

"Dum spiro, spero." - mondta halála előtt a koronavírus miatt meghalt ápolók, orvosok egyike, aki rengeteg fertőzött embert mentett meg a haláltól.

És a GECI Áder még véletlenül sem tud köszönetet mondani, vagy megtapsolni azokat az embereket, akik szó szerint háborús körülmények között teljesítenek túl! - a magyar emberek védelmében.
A köcsög Áderné (nem akarom tudni a nevét.. ez first lady, ez a сука?) aztán megszólalt, mert kínos volt a csend.
És mit mondott?
Nyomdafestéket nemtűrőt!

Pl. A Máltai-szeretetszolgálatot méltatta.
A ki-bebaszott máltai szeretetszolgálatnak mi köze van ehhez? (a máltai szeretetszolgálat egy naggggyon nyereséges üzlet - a vezetőknek persze).
És tényleg a Mikulás hozza el, te hülye kurva Áder feleség?

De valamiért, ki tudja miért, Áderné sem bírt köszönetet mondani a hadiállapotok között (a Fidesz "jóvoltából" hiányos felszereléssel) emberéletekért küzdő orvosoknak, ápolóknak, önkéntes orvosoknak, ápolóknak...
Ő a máltai szere... faszom szolgálatnak mondott köszönetet, akikről most hallok először ebben a történetben (máltai lovagok... szabadkőművespáholy... Áderné szájából...)
Úgy tűnik, Áder feleségének jellemével is vannak problémák.

Mostanra már nincs egy normális fideszes sem - EGY SINCS !!!
fahrenheit451
A fideszesek mentális csövesek (azért nincs ideológiájuk, mert nincs semmijük - máról holnapra élnek a temérdek pénzükkel, hatalmukkal, mert nem értik a lényeget)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.