Donald Trump aláírta a mentőcsomagot, aminek keretében az amerikai családok 3400 dollár azonnali készpénzt kapnak. A legutóbbi hírek szerint Steve Mnuchin pénzügyminiszter egyszeri, 3000 dolláros támogatást tervezett, de ezt az összeget megemelték az amerikai családoknak, valamint újabb, 4000 milliárd dolláros támogatást a vállalatoknak. A mai napon mind a demokraták, mind a republikánusok jóváhagyták. Ezelatt Magyarországon az Orbán-kormány egy fillért sem ad a már most bajba jutott családoknak, dolgozóknak. Fizetési halasztásokat adnak holott azonnali készpénzt kellene biztosítaniuk a bajba jutott magyar embereknek.

Forrás: afp.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: A magyar kormány keresztényi álláspontja, "ne csak halat, hálót adjunk az embereknek". :) közben,pld. az utolsó hálóval halászó, halász dinasztiáktól elvették a jogot,hogy hálóval halászhassanak.
te ebböl finanszíroztad a kétséges tallini pecód? mit kapsz soronként?te hazudós ,tallini tutajos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...addig integrálta a magyarság a cigányokat hogy mi cigányodtunk el...már csak sírni és koldulni tudunk.
Rockxy
a média 99 százaléka politikai megrendelést teljesít, vagy agyilag zokni.
vagy mindkettő.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @Shikari: oszt, ti ketten,mivel vagytok különbek a cigóknál? fogadok,hogy se vájogot vetni,teknöt faragni,de még hegedülni sem tudtok...,mitöl vagytok ti ketten,így látatlanban különbek egy dadénál,van rá valami bizonyíték?
Nessy
@simmering73: @Shikari: Kéretik az édesanyákat nem emlegetni! Ők gyermeket vártak! Az, hogy később politikusok és egyebek lettek, az nem az Ő hibájuk!
peterkelemen
@Shikari: Leszarom a többséget ebben az esetben, mert pl.: Hitert is a többség tartotta a hatalomban, attól még az volt ami: egy mocskos, kegyetlen diktátor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.