A wuhani virológiai intézet (Wuhan Institute of Virology) adta át ezt a tudományos feljegyzést még, ami 2019 március 2-án publikáltak a svájci MDPI oldalán. A tudományos feljegyzés vége felé található a legérdekeebb mondat miszerint: "Általában úgy gondolják, hogy a denevér által terjesztett koronavírusok időnként újra megjelennek és kirobbantják a következő járványt. Ebben a tekintetben Kína valószínűleg gócpont. A kihívás az, hogy megjósoljuk mikor és hol fog megjelenni és a legjobb tudásunk szerint miként előzhetjük meg a következő járvány kitörését. " Forrás: https://www.mdpi.com/1999-4915/11/3/210/htm

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezek szerint arra már van bizonyítékunk, hogy a wuhani laboratórium egyértelműen foglalkozott a koronavírusokkal. Ráadásul erről a kínai kormánynak is tudomása volt vagyis a kínai kormány sajnos nem vette ezt túl komolyan ergó nem foglalkozott ezzel érdemben a tragédia pedig bekövetkezett. Az már vitatható, hogy hol. Nagy valószínűséggel a wuhani laborazóriumból került ki, de természetes, hogy a kínai kormány ezt nem akarta így a labortól nem messze található kínai piacra fogták.
Peller Anikó
@peterkelemen: mitől lenne ez nagyon valószínű? Ők már egy éve figyelmeztettek, hogy annyi a beteg denevér, hogy valószínűleg elterjed emberek között is amennyiben a kis kínai minden szart megesz, kígyót békát, tobzoskát (?), denevért.
peterkelemen
@Peller Anikó: Látom nem érted mi a lényege ezt a uhani laboratórium adta ki ergó ők foglalkoztak vele. A laboratóriumon belül i voltak denevérek kísérleteztek sőt van egy olyan i ahol kínai virológuok elmondják megharapta egy denevér. Itt a kínai kormány az aki maszatol az elejétől fogva Orbánék meg szintén kuolnak erről mivel a keleti nyitá orán nem győzik a eggeket kinyalni.
Peller Anikó
@peterkelemen: rosszul látod. Lehet, hogy úgy van, lehet, hogy nem és lehet, hogy megnyerem az 5-öst a lottón. Csak nem nagyon valószínű.

Nem tudom érted-e.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.