A krónikus betegek számára is lehet remény a vírus ellen.

"Tüdő- és cukorbeteg vagyok, de legyőztem a koronavírust" – egy középiskolai tanár vallott küzdelméről

Sarah Hall többek közt cukor-, tüdő- illetve májbetegséggel is küzdött, amikor nemrég elkapta a koronavírust. A 26 éves középiskolai tanár a Daily Telegraphnak mesélte el, krónikus betegként hogyan győzte le a fertőzést.

"Múlt héten azzal ünnepeltem a 26. születésnapomat, hogy a koronavírus-fertőzésből lábadoztam. Egyes típusú cukorbeteg vagyok és A1AT nevű betegségem van, ami a tüdőmet és a májamat is érinti"

- kezdte beszámolóját Hall, aki két héttel ezelőtt kezdte észlelni magán először a fertőzés tüneteit.

"Csak nehezen jutottam levegőhöz, folyamatosan szédültem, de próbáltam nyugodt maradni és a lehető legtöbb folyadékot magamhoz venni"

- mesélte a középiskolai tanárnő, akinek ezt követően a munkahelyén is azt javasolták, 14 napra vonuljon karanténba. Hall ezért otthonról folytatta a munkáját, leckéket küldött a diákjainak, viszont továbbra sem érezte jól magát.

Pénteken már úgy tűnt, Hall jobban érzi magát, estére azonban romolni kezdett az állapota: csúnyán köhögött, légzése egyre rosszabbodott, hányt, sőt egy alkalommal az eszméletét is elvesztette. Elmondása szerint, habár négy alkalommal is értesítette a helyi kórházat arról, hogy rosszul érzi magát és koronavírusra gyanakszik, a mentőszolgálatra több mint kilenc órát kellett volna várnia, így végül saját autójával ment be a vizsgálatra.

Vasárnap kiderült, hogy koronavírussal fertőzött. Dehidratációja miatt folyadékot írtak fel neki, majd hazaküldték, mondta Hall, aki egy héttel később kezdte jobban érezni magát.

"A születésnapom odalett, még a gyertyákat sem tudtam kifújni. Nem volt kellemes, tüdő- és cukorbeteg vagyok, de legyőztem a koronavírust"

- zárja beszámolóját Sarah Hall.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Őfélesége vörösiszapos tisztiorvosa is össze, vissza nyilatkozik, rémületben tartva az időseket akkor, amikor ma már azt nyilatkozta, hogy GYEREK IS VAN a fertőzöttek között.
.
Így jár szinte minden szinten az az állam, ahol NM A SZAKMA választja ki maguk között a legjobban felkészültet, hanem a vezetők egy szarkabőrbe bújt csúszómászó ismerőisei közül foglalhatják el a bársonyfotelt, illetve hokedlit!!!
.
hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCller_Cec%C3%ADlia
.
!!!
1magyar
A gyógyszergyártóknak nagy veszteség lesz a sok öreg, gyógyszerszedő halála.
Pálinkás Pál
@tudode: hol olvastad hogy bárki azt állította volna hogy gyermek,fiatal nem kaphatja el a vírust??? mert elkaphatja,az más kérdés hogy általában kihordja minden különösebb gond nélkül...az már a politikusok sara hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni... ez egy roppant nehéz helyzet most...mert nem tudsz olyan döntést hozni ami valakinek ne fájna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.