A vírust kihasználva Orbán teljes jogú autokrata lett, írta a külügyi bizottság tagja. Demokrata és republikánus szenátorok is tiltakoznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos többek között ezért van bukásra ítélve...a világ fogja kicsinálni!!!
Rockxy
úgybiza, a zorbán mán ki is végeztetett kéthárom fideszest, a bitófa alatt mer nemlépek eccerre véle .
Rockxy
ésezmégcsak a java.
a kissebb dógok még ezután jönnek.
Nyírfa
Thomas O. Melia azt nyilatkozta, hogy '90-ben segítette a fidesz Parlamentbe kerülését, de négy év múlva már figyelmeztetnie kellett őket, hogy térnek le a demokrácia útjáról, persze, már akkor is hiába, hülyék lettek volna elengedni a fejős tehenüket.
Na most: itt a lehetőség javítani. Ahogy 30 éve benyomtátok őket, úgy hozzátok is ki onnan, de minél hamarabb, mert hiába vagyunk mi, az ellenzék többségben, az összecsalt 2/3-ával olyan monarchiát tákol össze nekünk, amilyet már 100 éve magunk mögött hagytunk.
tudode
Abból is látszik, hogy valami nem stimmel őféleségénél, mert még le sem csengett az az ellenség, amelyet nem ÜKELME kreált, és
.
------ Orbán Viktor óriási bejelentést tesz: jön az eddigi legnagyobb gazdaságélénkítő akcióterv
.
www.penzcentrum.hu/hitel/orban-viktor-oriasi-bejelentest-tesz-jon-az-eddigi-legnagyobb-gazdasagelenkito-akcioterv.1091628.html
.
Csak a patás ördög tudja, ha tudja, hogy mit forral a boszi konyhájában kettős veszélyhelyzet (tömeges migráncs, és ki tudja hány virus) idején a sem nem béke, de elmeháborús tervével.
.
Ha lehetne a fogadó írodákban tippelni furcsa dolgok pattanhat ki a vállon felülijéből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.