Kamerunt sújtja egyelőre a leginkább a koronavírus-járvány a kontinensen, de egyre több helyről jeleznek megbetegedéseket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Nyilvánvaló hogy Afrika illetve a szegény régiók lesznek a fokmérői ennek a járványnak... eddig hiába hüledezik hisztériázik acsarkodik és óbégat a un. fejlett világ vagy lassan inkább VOLT fejlett világ (mert saját magunkat verjük szét a pánikkal)... ez a vírus SEHOL nincs elszabadulva a fejlett világban, terjed teljesen normálisan ahogy a járványok szoktak... Azonban Afrikában, meg hasonló vadabb helyeken, ott aztán kérem, ha megindul és tényleg olyan veszélyes és agresszív ez a vírus, kb spanyolnátha effektus lehet... ha simán átvészelik, ahogy a Kínaniak, abból láthatjuk, hogy semmi különös, egy influenza kaliberű valami, amire nagyon kell várni az oltást illetve gyógyszert és le van tudva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.