Brutális bűntény Romániában, két magyar áldozattal.

Horror: baltával gyilkolta le apát és fiát a 18 éves nagykőrösi fiatal

Apát és fiát ölte meg egy 18 éves férfi Nagykőrösön. A meggyilkolt édesapa hét gyereket nevelt, egyik fia találta meg az ő, illetve testvére holttestét.

Bementem az ajtón, mert megláttam a biciklijüket ott, sötét volt, bementem, felkapcsoltam a vakut, és úgy találtam meg őket, hogy már fel voltak gyújtva

- nyilatkozta a meggyilkolt férfi fia, Göröndő Gábor Miklós a TV2 Tényeknek.

Csak később derült ki, hogy nem a tűz miatt halt meg apa és fia. Azonnal nyomozni kezdtek, többek között azt a férfit is kihallgatták, aki a családnak kiadta a tanyát. De nem csak őt, végül eljutottak a 18 éves román férfihez. V. Csaba a kettősgyilkosság előtt részegen biciklizett, mikor meglátta az udvaron dolgozó apát és fiát. Először cigarettát kért tőlük, majd beállt segíteni fát vágni nekik. Állítása szerint a 17 éves későbbi áldozata ekkor azt mondta neki, hogy apjával együtt tele vannak pénzzel – valószínűleg emiatt kellett meghalniuk. A főbérlő viszont azt mondja, nem volt gazdag a család.

Nem gondolkozott sokat a fiatal: meglendítette a kezében lévő baltát, és azzal lesújtott a 17 éves fiú fejére, majd elvette a mobiltelefonját. Ezután bement a házba, ahol az 51 éves férfit is fejbe verte a baltával, majd kutatni kezdett, de nem talált pénzt , így a telefonnal tovább állt.

Öt nappal később fogták el a rendőrök, a bíróság pedig úgy döntött, letartóztatják a férfi, aki meglepő vallomást tett.

A férfi önmagában a baltával történő bántalmazást elismerte, azonban azt tagadta, hogy ő megölte volna a sértetteket, illetve azt sem ismerte el, hogy ő felgyújtotta volna a két sértett testét. A gyanúsított már volt büntetve. Jelenleg ittas vezetés miatt egy felfüggesztett börtönbüntetés várt volna rá- nyilatkozta a híradónak Kenese Attila, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője.

De a próbaidő miatt nem kellett rács mögé vonulnia, azonban ennek ideje alatt követte el a kettős gyilkosságot. Gábor azt mondja, nem érti miért kellett meghalnia fivérének és édesapjának.

A család nagyon nehéz helyzetbe került, ugyanis az édesapa eddig is egyedül nevelte gyerekeit, most pedig Gáborra hárult a családfői szerep, és az, hogy ellássa öt kiskorú testvérét, így bármilyen segítséget szívesen fogadnak.

Forrás: Tv2/Blikk

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.