A lány edzője szerint a tinédzsert komoly stressz érte az eset miatt.

Öngyilkos lett egy tinédzser, mert a vírus miatt nem hagyhatta el a házát

Öngyilkos lett egy 15 éves lány Kaliforniában, mert képtelen volt megbírkózni azokkal a korlátozó intézkedésekkel, amelyeket a koronavírus-járvány terjedése miatt hoztak meg az államban. Jo’Vianni Smith felakasztotta magát, holttestére a múlt héten, otthonukban találtak rá – írja a Dailymail.

Az eset bejelentése után a lány edzője nyilatkozott egy helyi lapnak, ő jegyezte meg, hogy az öngyilkosságot talán a kényszerű otthon maradás miatti stressz válthatta ki. A beszámolók szerint Jo’Vianni másodéves gimnazista volt, jó jegyei voltak és igen aktív közösségi életet élt, kosárlabda- , és softball edzésekre járt, és zenélni is tanult.

A lány anyja teljesen összetört. Mint elmondta, tudta nagyon jól, hogy a tinédzserek számára mennyire nehéz ez a mostani szituáció, épp ezért naponta többször is beszélt a saját gyerekeivel a helyzet átvészeléséről, és arra bíztatta őket, hogy keressék a kapcsolatot a barátaikkal. Elképzelése sincs arról, min mehetett keresztül a lánya, hogy végül csak az öngyilkosságban látott kiutat. A nő hozzátette még azt is, hogy lánya nem hagyott búcsúlevelet, így tényleg csak találgatni tudnak az okokat illetően.

Az édesanya arra bíztatja a szülőket, hogy kiemelten figyeljenek oda a gyerekeikre, és ne várják meg, hogy a bezártság okozta szorongás olyan kereteket öltsön, ahonnan már nincs visszaút.

Kaliforniában a korlátozó intézkedések határozatlan időre szólnak, egyes értesülések szerint május közepén kezdthetnek lazítani a szabályozásokon. Az államban a regisztrált fertőzöttek száma átlépte a 20 ezer főt, és eddig 651-en haltak bele a járványba.

Forrás: DailyMail/24.hu

Illusztráció: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nagyon sok ember, öregek, de sok fiatal is, semmiféle elképzeléssel nem rendelkezik, hogy mivel töltse ki az idejét. Semmiféle hobbija nincs, nem olvas, nem kézimunkázik, nem tanul, nem kertészkedik, stb. csak ül, néz ki a fejéből, és sajnálja magát.Az ilyenek könnyen feladják. Szerencsére kevés ilyen van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Nagyon sok ember, öregek, de sok fiatal is, semmiféle elképzeléssel nem rendelkezik, hogy mivel töltse ki az idejét. Semmiféle hobbija nincs, nem olvas, nem kézimunkázik, nem tanul, nem kertészkedik, stb. csak ül, néz ki a fejéből, és sajnálja magát.Az ilyenek könnyen feladják. Szerencsére kevés ilyen van.
AttentoRedaz
@Pálinkás Pál: Aki éhező tömegeket vizionál, eléggé elrugaszkodott a valóságtól. Az egyéni érdek és a csoportérdek viszonyáról szól a történet. Fegyelmezetlen, másokat semmibevevő, valamint munkakerülő csoportok ugyan vannak, de aki be kíván illeszkedni, megkapja a maximális segítséget. A fennmaradó rész mehet a levesbe.
AttentoRedaz
@vacsi: A kreativitás, ha hiányzik, az elég nagy baj. Ha egy szervezet nem tud reagálni a környezetében történő változásokra, az életképtelen. Idősek esetében meg kell találni azt a pontot, ahol hasznosnak érezheti magát. Írjon memoárt, ültessen palántát, vagy tartson háziállatot, vagy csináljon bármit, amiben át tudja érezni, hogy fontos, mert a dolgok tőle függenek.
Pálinkás Pál
@AttentoRedaz: Te valami párhuzamos univerzumban élsz, vagy csak fidesz troll vagy???éhezők szép számmal már most is vannak,hála a fidesz szociálpolitikájának...látom iderendeltek titeket a vacsi nevűvel együtt...csak annyira átlátszó,semmitmondó kliséket tudtok ideböfögni...hogy az ember már röhögni sem tud rajta...
Csizmás Kond
azért azt le merném fogadni hogy ha drogozásért zárták volna be két évre azt túl élte volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.