Most már több tucat ország panaszkodik a rossz minőségű, sok esetben teljesen használhatatlan kínai egészségügyi termékek miatt. A szlovák miniszter azt mmondta, hogy tele vannak selejtes jínai védőfelszerelésekkel, amit gyakorlatilag a Dunába lehetne dobni, mert teljesen használhatatlanok. Magyarországon kivizsgálja, hogy ez a szemétláda Orbán vajon miféle kínai védőfelszereléseket, selejtes teszteket hozatott be Szijjártóval az országba???

Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Náci hazaáruló rablógyilkos anyabaszó szarbángeci kedvenc elfoglaltsága az ország kirablásának, megtizedelésének, lerombolásának és szétbaszásának műveletei közben, hogy szemetet, szennyvizet, salakot, mindenféle hulladékot pakolgat ide-oda, pl ezek a maszkok is ugyebár... elhozta Kína mocskát szemetét, és szétszóratta a futóbolond ártó-boborjánnal a világban, mint jótékony adományt.. ez az igazi bolsi patkány tempó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.