A helyiek szerint egy ősrégi múmiának köszönhető a dolog.

220 ezer ember él itt, de nincs egyetlen koronavírus-fertőzött sem – azt állítják, megtalálták a tökéletes védekezés módját

Az oroszországi Altáj régióban még egyetlen egy koronavírus-fertőzöttet sem találtak, és ha igazuk lesz a helyieknek, akkor nem is fognak, mert rendelkeznek a tuti biztos védelemmel a kórokozóval szemben.

Ahogy a koronavírus Oroszországban is terjedt – és április harmadik hetében a 60 ezer ismert fertőzöttnél járt –, úgy válik egyre misztikusabbá, hogyan lehet, hogy az ország egyik régiója immunisnak tűnik a fertőzéssel szemben.

A 220 ezres Altáj régióban még egyetlen fertőzöttet sem találtak – írja a Moscow Times. Felmerül a kérdés, hogyan sikerül ilyen magas szinten megvalósítani a szociális távolságtartást és a karantént a világ egyik távoli vidékén?

A válasz az, hogy nem az egészségügyi hatóságok bölcs tevékenységének köszönhető a védettség, hanem valami másnak. Nevezetesen Ukok hercegnőnek, egy vaskori múmiának, akinek a sírját 1993-ban ásták ki a térségben. A hiedelemről Jerzanat Begenov, a szibériai régió kormányzóhelyettese számolt be. A misztikus múmiát a szibériai jégszűzként és az altaji hercegnőként is ismerik.

A fiatal nő a nomád Pazyryk törzs tatja lehetett, amely szkítákkal áll szoros rokonságban. Az utóbbi nép az időszámításunk előtti hetedik és harmadik század között élt ezen a vidéken. A múmia jól megőrződött tetoválásainak köszönhetően világhíres lett. Sírját gazdagon díszítették és hat lovat is eltemettek mellé. A tudósok azt feltételezik, hogy életében papnő vagy gyógyító lehetett.

A kiásást viták kísérték a helyiek körében, sokan úgy gondolták, hogy a kései utódok szentségtörést követnek el ezzel, amit földön túli erők bosszúja követ majd. Az Altaj régiót nem sokkal ezt követően földrengés sújtotta, amit a bennfentesek már az égiek ügyködésének tulajdonították. A Ukok hercegnő világ körüli úton járt, majd 2012-ben tért vissza a helyi múzeumba. Megtekinteni csak a Hold bizonyos állásai idején lehet. A helyiek szerint Hillary Clinton 2016-os elnökválasztási vereségében is közreműködött.

Forrás: Napi.hu

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
@Horizont: hahaha...talált, süllyed...
simmering73
Nagyon egyszerű. Egy koronavírusos sem mászkált arra.
Zsopiale
Az ősi szkíta hercegnő varázsereje mellett, napi sok házi vodka és kumisz, ami mindent kiirt, felold a szervezetből, bár az agy- és májsejteket is kioldja és -hajtja, meg a hosszú életkort is, viszont jó hangulatot ad egy életre, arra a rövidre legalább, meg jó kis nyomort is és nem mászkálnak sehová, max a kocsmáig, már ha van a vadonban... kint a tajgán meg a szél mindig fúj... a jakhús a nyereg alatt puhul... szóval így együtt tökéletes a védettség... csak halandó ember ne próbálja ki ezt az életmódot mert azonnal szörnyethal... XD
libellle
A családok egymástól10-30 km vannak. Igy nincs meg a lehetöseg a sürü találkozásokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.