Különleges diétája volt, ami hosszú távon megártott neki.

Kim Dzsongun halálhíre: Kiderült, miért került súlyos állapotba a diktátor

Meg nem erősített források szerint Észak-Korea diktátorán, Kim Dzsongunon életmentő műtétet kellet végrehajtani. Azt, hogy a diktátor életben van-e, vagy sem, egyelőre nem tudni, azt viszont igen, hogy mindössze 36 éves kora ellenére mi vezethetett ehhez az állapothoz, számolt be a Mirror.

Dzsongunt legelőször 2010-ben láthattuk, amikor az apjával, Kim Dzsongillal közösen álltak a nyilvánosság elé. Akkor sem számított kifejezetten vékonynak, azonban ha tíz évvel fiatalabb énjét összehasonlítjuk a jelenlegivel döbbenetes súlykülönbségre lehetünk figyelmesek, melyről semmi más, csakis kizárólag Kim "luxusdiétája" tehet.

Luxuskategóriás steak, luxuskategóriás pezsgő és luxuskategóriás cigaretta – ezeket fogyasztja legszívesebben az észak-koreai diktátor, melyeket a legszigorúbb zárlatok mellett sem tudtak titokban tartani a kíváncsiskodók elől. Egyes információk szerint kedvenc húsai közé tartozik a Kobe marha, a cápauszony, de természetesen nem veti meg a többi magas kategóriájú vörös húst sem, főleg, ha azt méregdrága pezsgővel kínálják.

Ebből a kedvence egy Cristal nevezetű pezsgő, melynek palackja körülbelül 50 ezer forintba kerül, és mint kiderült, egy étkezés során előszeretettel fogyaszt el akár két üvegnyit is belőle. A pezsgőnél és a vörös húsnál csak egy valamit szeret jobban, a cigarettát, melyből egy nap legalább egy dobozzal elszív.

Mindezeket összevéve nem nehéz levonni a következtetést, hogy Dzsongun miért is került oda, ahol most van. Az életmód, amit folytatott nagyban megnövelte az esélyét annak, hogy a szíve rövid időn belül felmondja a szolgálatot. Senki számára nem lehet újdonság, hogy a túlsúly, a mozgásszegény életmód és a rendszeres alkoholfogyasztás megnégyszerezheti egy esetleges szívelégtelenség vagy infarktus esélyét – úgy látszik Kim nem tudta, hogy országával ellentétben teste fellázad, ha valami nem jól működik.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/ EPA/KCNA

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@cikicakk55: Ebbe belegondolni is nagyon szomorú. Izgulnod kell a férjedért és a fiadért is.
Zsopiale
Amint kiszarta a pszichopata kurva anyja, azóta súlyos állapotban van... csak ez fokozódott...
Chao ragazza
@cikicakk55: Halál ellen NINCS orvosság ! Amúgy a fiadat kérdezd meg ,az 50 éves magyar férfi miért 120 kg-s zsíros kaja miatt na meg napi fél liter tömény és egy doboz cigivel, olyan állapotban van ,mint egy 80 éves svéd vagy holland ember !
cikicakk55
@CsipkeRózsa: Igen,most izgulhatok mind a kettőjükért. Igaz,hogy a fiam egészséges,jó immunrendszerrel,fiatal 23 éves,így neki kevés az esélye arra,hogy súlyosabban megbetegedjen,de ha továbbra is ilyen megfeszített 12 órás mukaidőben dolgoznak,kevesen,kevés szabadnappal,akkor félek,hogy a kimerültség miatt az Ő immunrendszere is leromlik. Ráadásul szegénykém holnap szeretett volna haza jönni,legalább annyi időre,hogy az udvaron találkozzunk,de reggel 6-este 6-ig dolgozik. Mondtam neki pedig,hogy miattam ne utazzon
cikicakk55
@Chao ragazza: Ehhez nem kell megkérdeznem a fiamat,ezt szerintem mindenki tudja,hogy a zsíros ételek és a rengeteg alkohol nem tesz jót egyetlen embernek semés nem függ mét attól sem,hogy melyik országban él. Zabálni,inni mint a gödény,nem a hosszú élet titka. Ez a nyírott fejű meg még dohányzik is mint a gyárkémény. megteremtett mindent ahhoz,hogy ne legyen hosszú életű. Remélme az Észek-Koreai emberek még nem menthetetlenek és végre kilépnek abból az agymosott renből amiben most élnek. Mondjuk nálunk sem sok kell már,hogy úgy éljünk mint Ők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.