Szárnyra keltek olyan híresztelések, melyek szerint Kim már meghalt.

Húsz nap után először jelent meg a nyilvánosság előtt Kim Dzsong Un. Az észak-koreai vezető az utóbbi hetekben nem vett részt több fontos eseményen.

A KCNA észak-koreai hírügynökség beszámolója szerint Kim Dzsong Un egy műtrágyagyár megnyitóján jelent meg, s ő vágta át a díszszalagot.

A gyár munkásai viharos éljenzésben törtek ki, amikor meglátták a vezetőt

– írta a KCNA. A KCNA beszámolójának igazságtartalmát ugyanakkor nem lehet megítélni, mivel a hírügynökség egyelőre nem csatolt fényképeket az állítólagos gyáravatásról.

Előkerült Kim Dzsong Un

A mostani alkalom előtt Kim legutóbb az uralkodó párt politikai bizottságának ülésén jelent meg nyilvános eseményen, április 11-én. Az utóbbi hetekben több olyan hír is megjelent, amely szerint az észak-koreai diktátoron műtétet hajtottak végre, s ez után állapota romlani kezdett. Szárnyra keltek olyan híresztelések is, melyek szerint Kim már meg is halt.

Cikk- és címlapkép: MTI/AP/Kin Cheung

(bbc.com, hvg.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Horizont: azt sosem fogom feldolgozni, hogy ez a szépember svájci egyetemen végzett...tehát van némi fogalma a "nyugatról"

(höhö...nekünk is)
rdos
Ha jól számolom a napokat az a gyáravatás május 1-én a munkásosztály nagy ünnepén volt. Nemtom arrafelé mi a divat, de az átkosban nálunk felvonulás volt a kedves vezetők előtt, majd utána szabad foglalkozás sör virslivel megtámogatva. Gyáravatás nem rémlik. :-)
jesz
@Horizont: azt sosem fogom feldolgozni, hogy ez a szépember svájci egyetemen végzett...tehát van némi fogalma a "nyugatról"

(höhö...nekünk is)
Nyírfa
Ez kacsa. Majd pont az egyetlen tévéjük nem fogja élőben adni szeretett vezérük megkerülését.
Még gondolkodnak, milyen fordulatot vegyen az ország - vagy: folytatódik a diktatúra, csak most majd katonai.
jesz
most mondta a rádijó, hogy lövöldözés volt a két (testvér)ország határán..

Ebből az következik, hogy Kim vagy él, vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.