Teljesen elszabadult a pokol egy tenerifei luxushajón.

Öt hónapig nem tudott kikötni a járvány miatt egy tenerifei luxushajó. A part mellett veszteglő hajó utasai között volt egy magyar énekes-táncos is, Zsurkán Zsanett. Elmesélése szerint az volt az első aggasztó pont, mikor

a hajóra 2000 plusz ember érkezett, akik ugyanennél a cégnél, csak másik tengerjárókon dolgoztak. 

Aztán ez a rengeteg ember mintha elveszítette volna az önkontrollját és a hajó egyik pillanatról a másikra rémálommá vált:

„Hosszú idő után találtak megoldást a kikötésre és a hazaútra. A németországi Cuxhaven kikötője felé vettük az irányt, de óriási káosz alakult ki addigra a hajón. Az újonnan felszállók egyszerűen képtelenek voltak beilleszkedni, az pedig sokakban pánikot is keltett, amikor bejelentették: osztozni kell vadidegenekkel a kabinunkon. Szerencsére én ki tudtam harcolni, hogy hozzám senkit se tegyenek be”

– mesélte Zsanett a Borsnak.

A legtöbb bárban rengetegen a sárga földig itták magukat, totális káoszba fulladtak az esték.

Orgiák karantén idején

Be is szüntették a tömények kiszolgálását, csak sört és bort lehetett kapni. Szétverték a berendezést, és verekedések is voltak, amit a biztonsági személyzet csak nehezen tudott megfékezni. Aki balhézott, azt elzárták a kabinjába.

A legdurvább, hogy orgiákat is szerveztek, aminek a fültanúja is voltam

– mondta.

Azóta már átlépték az országhatárt és habár mindenki jól van, nem tudják, van-e köztük koronavírusos, ezért Zsanett kéthetes karanténba vonul és tesztelni is fogja magát:

„Csütörtök reggel jó hírt kaptunk, ugyanis az európai személyzet leszállhatott, és busszal vittek minket haza. A magyarok közül többen Németországban maradtak, mi néhányan pedig Magyarország felé vettük az irányt. A hegyeshalmi határnál leszálltunk, onnan vonattal mentünk a Keleti pályaudvarra, majd én Szegedre.”

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
A cím alapján azt gondoltam, hogy Borkai megint beújított valamit.
human
@Gyütt Mönt: Borkai remélem a börtönben sem nélkülözi a szexet. Csak mos ő lesz a lány :) Na ennyit az álmodozásról. Valószínűleg a kecskeméti luxusbörtönben lesz könyvtáros ő is és a szexuális feszültségét majd a börtön teniszpályáján levezeti. Mert egy politikusnak elítélten is jár ami jár.
jesz
Az a kétezer ember, aki a másik hajóról érkezett, igencsak a színe-java lehetett a kiszolgáló személyzetnek. Most ők mulattak, és megmutatták igazából hogy' is kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.