Legkevesebb 101 ember kapta el a koronavírust Szöulban, miután a város egyik népszerű bulinegyedében jártak, közölte Park Won-soon polgármester kedden.

Új járványgóc Szöul bulinegyedében, a koronavírus belobbanásától tartanak

A CNN-re hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy cikke a dél-koreai főváros Itaewon névre hallgató szórakoztató negyedében kisebb gócpont alakult ki az utóbbi napokban, ami akár egy esetleges második hullámot is berobbanthat.

A bulinegyeddel összefüggésben eddig 7 272 embert teszteltek.

A diagnosztizált esetek 36 százaléka tünetmentes volt, a vírus terjedése pedig rendkívül magas

– fogalmazott, hozzátéve, hogy több páciens is másodszor fertőződött meg.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"hozzátéve, hogy több páciens is másodszor fertőződött meg."
és ebben mi a különleges...mindannyiunk volt már többször influenzás...mégsem dőlt össze a világ!!!
Zsopiale
Elterjedt egy újabb, abszolút téves idióta debil kretén kifejezés, jól mutatva, hogy a suttyó bugris tempót sikeresen terjeszti a szarbángeci-patkány maffia... NINCS ILYEN, HOGY BEROBBAN EGY JÁRVÁNY, PLÁNE VÍRUS. Ez a kocsmában oké, de médiában, szakszerű, legalábbis annak szánt szövegben totális ostoba primitív dilettantizmus.
Berobbanni egy lőszerraktár tud vagy egy gázgyár maximum, de nem járvány. A járvány felível, felfut, begyorsul, felpörög, belendül feléled, újra éled, stb stb... egy sor normális, értelmes, megfelelő szót lehet találni, ami nem egy putris suttyó tahó stílusa, mint a berobban. Még csak asszociálni nem lehet, mert vannak jópofa asszociatív kifejezések, mint pl megszaladt valakinek, beröffent a motor stb stb... de berobban a vírus, túl azon hogy analfabetizmus szinten értelmetlen, teljes csőd erre alkalmazni, döbbenet hogy szakemberek nem képesek felfogni hogy undorító és idegtépő idiotizmusokat ismételgetnek saját magukat lejáratva, mert egy-két dilettáns idióta kretén kimondta a médiában valahol egyszer. Saját magukkal szemben legalább lehetne igényük, ha már hozzáértés nulla. De persze nem csoda, hiszen a legjobbak régesrég elhagyták ezt a süllyedő poklot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.