A Soros által finanszírozott álcivilek azt mondják a migránsoknak, hogy jöjjenek Európába a jobb orvosi kezelés miatt

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Az állítólagos álcivíleket piszkálják a valódi álkeresztények,akik igazi hazudozó hírhamisítók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Az állítólagos álcivíleket piszkálják a valódi álkeresztények,akik igazi hazudozó hírhamisítók.
Pálinkás Pál
Azért lenne felétek egy gyors kérdésem...ti akik féltetek a járványtól,maszkot hordtok mindenhol...az nem zavarna hogy ellenőrizetlen sivatagi cigányok özönlenének be a kontinensre??? vagy tiszerintetek tudnátok őket kötelezni a védekezésre,távolságtartásra??? Várható volt hogy a migránskérdés elő fog jönni...és nem kell ahhoz semmiféle járványnak lenni ,hogy épeszű ember ne engedje be ezt a salak népséget...
tudode
Nem kell aggódni, mivel kormányhatározattal szentesítette a FELHATALMAZOTT, hogy a vendégmelóSOKK jöhetnek orrba, szájba úgy, hogy melózni elmehetnek, aztán vissza a kupiba:
.
www.google.com/search?q=Korm%C3%A1nyhat%C3%A1rozhat+a+vend%C3%A9gmunk%C3%A1sokr%C3%B3l&oq=Korm%C3%A1nyhat%C3%A1rozhat+a+vend%C3%A9gmunk%C3%A1sokr%C3%B3l&aqs=chrome..69i57j0.10774j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az élet, és vagyonbiztonság jegyében!
Bagaméri Jácint
Az persze azért nem meglepő, ismerve az előzményeket, hogy mi lesz a következő megszokott és jól beváló téma, ha már kifulladni látszik a hős, járványtól polgárok megmentése téma kifulladása után a menő buli. Gyünnek a migráncsok, csak most vírusosan, és mindegyik.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Sivatagi cigányok? Salak népség? Emberekről beszélsz, kultúrákról! Juj, de kiábrándító gondolatok! Ki ne tedd a lábad Magyarországról, mert a tudatlanok azonosítani fognak Orbánnal, és visszakapod a bumerángodat.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Tudod, akkor beszélhetünk emberekről,ha úgy is viselkednek!!! De tetszőlegesen rákattinthatsz bármilyen vidoómegosztóra...és bámulhatod a "csodás kultúrájukat"...tegyek ide neked néhány linket??? de elég ha beírod a gugliba hogy migráns balhék...
solidedge
Minap egy földrészről elnevezett plázában voltam. Az egyik kis lyukban vásároltam néhány kozmetikai cikket. Se pénztárgép, se számla. A nő egy kézi számológépen számolta ki az összeget és ezzel le is volt tudva a vásárlás. Nos ezekről a kínai (vietnámi?) migránsokról kellene szólni a migránsozásnak, mert ők kézzel fogható károkat okoznak, a mindig ide özönlő, de soha ide nem érő migránsok helyett.
Nessy
@Nyírfa: Jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!:
Pálinkás Pál
@solidedge: no akkor áruld el,milyen kárt okozott neked a kínai??? te mentél oda hozzá,gondolom senki nem ütötte közben a fejedet.de.te is megvehetted volna amit akartál valami jó drága helyen 27%-os áfával ha már ennyire zavar a dolog!!! és én még nem hallottam hogy kínai "migránsok" kiraboltak...megvertek volna valakit ,nem úgy mint a mi derék ó-indiai migránsaink!!!
kereső
Földi László rémhirt terjeszt, valótlan dolgokkal ijesztgeti a lakosságot.
solidedge
@Pálinkás Pál: Az országban ez tömeges jelenség. Meggyőződésem hogy a hatóság szemet huny e fölött, gondolom pénzért, mert egyébként nem tudna működni. Hát ez zavar.
Pálinkás Pál
@solidedge: engem egy cseppet sem zavar ha valaki ebben az országban ügyeskedik,csak követi a kormányt!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Értem. Tehát, ha a migránsbalhékra rákeresek, akkor megkapom a migránsok általános jellemrajzát, amelyet minden individuumra ráaggathatok.
Engem sokkal jobban izgat, hogy mit tud meg rólunk a világ, ha beütik a keresőbe a magyar szót. Pl., hogy Európa egyik legkisebb, harcias, nehezen fejlődő, primitív, rasszista népe, vagy, ugyan területileg kisméretű, szellemében, erkölcseiben azonban fejlett lakosságú ország, mely számos gondolkodót, felfedezőt, művészt nevelt ki az évszázadok során.
És akkor nézd meg, légy szíves, hogy mi mindent köszönhetünk ezeknek a sivatagi salak népeknek a tudomány területén.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Kínai kolóniák létesültek, saját iskolákkal , maffiacsaládokkal., melyek olykor le is számolnak egymással. Belterjesen élnek, a befogadó országgal elsősorban üzleti kapcsolatot létesítenek, emberit ritkán. A behozott árujuk ellenőrizetlen, hogy mi van a termékekben, ők sem tudják. A ruháik ócska , környezetszennyező műszálas rongyok, a cipőik, dettó. Élelmiszert akkor sem vennék tőlük, ha az éhhalál kerülgetne. Nekem nem hiányoztak, nem hívtam őket, mégis jöttek. Tiltakoztam? Nem.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: no igen...de téged mint honi polgárt nem veszélyeztetnek,mint a cigányok,meg az arabok...vásárolni sem vagy tőlük köteles.../megjegyezném a boltokban ugyanazt a kínai árut kapod,jóval drágábban/...és valahogy a világ gennyes gócpontjai semkínában vannak,hanem inkább afrikában, dél-amerikában...
Pálinkás Pál
@Nyírfa: igazán...ne az ókori arab világgal gyere...mond az elmúlt 200 évből olyan dolgot ,ami Afrikából származik,és előbbre vitte a világot...!!! tudod a világ fejlődik,csak ők nem...ha nem etetnél,segélyezné a fejlett világ őket,a fele már éhen halt volna,vagy a botokkal kergetnék még mindig a sáskákat!!!
kereső
Kinaiak? Kicsik, aranyosak, óccók- és az ő bejövetelüknek, óccó és sokszor tényleg gagyi árujuknak köszönhető nagy mértékben a magyar könnyű.és cipőipar kimúlása.És igaz a mondás- óccó húsnak, hig a leve.
Nessy
@Pálinkás Pál: Afrikából szállították a rabszolgákat, afrikaiak bányásszák az ásvány kincseket, gyémántot a fehéreknek. Ha sok értékes, ott fellelhető ásványi anyagot nem ott bányásznának,,pl- a technológia kissé máshol tartana. Ha még egy kicsit irtják az esőerdőket, pár évtized és kis hazánk is sivatagodásnak indul. Tudod, mi fehérek is sok kárt okoztunk a világban! Szívfájdalom nélkül sikerült magas kultúrákat kiirtani! Ahogy most sem Afrika teszi tönkre bolygónkat! Megtesszük mi magunk!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 17.39

Még az IKEA-ban is megnézem, hol készült, amit megvennék. Ha Kínában, visszateszem a polcra. Semmilyen kínai árut nem viszek haza, hacsak nem nyomtat rá a forgalmazó más származási országot. De akkor az csalás, amit egyelőre nem tudtam kivédeni.
Azért , mert nem törnek közvetlenül az életedre, attól még veszélyeztetnek, csak nem azonnali hatással. Lásd: exportált politikai stratégiák, kereskedelmi árucikkek - aktuálisan a járványvédelmi eszközök - , neokolonializmus, informatikai beavatkozások. Okos nép, hosszú távon gondolkodik, nem aprózza el.
Az arabok engem nem veszélyeztetnek, alig van belőlük az országban, akiket látok a városban, azok disztingváltabbak mint sok magyar.
Úgyhogy, hagyjuk a rizsát, Pali. Azokat az embereket, akik hónapok, évek óta panganak a szó szoros értelmében a határ menti menekültzónában, képzeld el kimosdva, jóllakottan, a saját mesterségükben tevékenykedve, bárhol a világban. És utána ítélj.
Pálinkás Pál
@Nessy: tehát akkor megegyezhetünk abban,Afrikai a fizikai munkán kívül semmit nem nyújt..és azt is csak noszogatásra,nézd meg a volt gyarmati országokat,elmentek a fehérek,éhhalál szélén állnak!!!
csipetke
Na, lecsengett a járvány,megint előszedik a jól bevált migráncsozást,és Sorosozást.Néha beiktatnak egy kis Karácsonyozást is,csak úgy az íze végett.Hogy ennek a gané bandának mindig kell valaki,akit izélgethetnek.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: azt ugye tudod hogy amit az előbb neked írtam azt nem is az arabokra értettem itthon,...nálunk van helyette cigány...az arabok az uniót boldogítják,nagyjából úgy mint itthon minket a cigók... Te az ezeregy éjszaka meséiben élsz???Ne az arab hercegeket hozd fel példának...az átlag lakosságot nézd...hát mindent lehet rájuk mondani...de hogy kimosakodva sietnek a munkába,azt a legkevésbé!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 17.42

Nessy megválaszolta. Annyit hozzá teszek, hogy , ha ennyire lenézed őket, akkor ne hallgasd a zenéjüket, ne nézd a sporteseményeket, amelyeken részt vesznek, és tagadd le,hogy Mandela vagy Obama négernek született. De kérdőjelezd meg azt is, hogy képesek elsajátítani a fehér ember tudományát, s hogy alkalmasak a tudomány, a közélet gyakorlására.
Jól van, dolgom van, és nem fogom pont rajtad felhúzni magam, amikor van egy fehér, keresztény, hetero miniszterelnökünk.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: az általad felsoroltakat nem nézem,mert egyáltalán nem érdekel...Mandeláról meg csak annyit,miatta lett Afrika Svájcjából pöcegödör!!!
Csizmás Kond
@Nessy: " Megtesszük mi magunk!"...ez a meaculpa szerintem már betegség...mit tettél te tönkre vagy akár a hozzátartozóid, hogy ennyire síveden viseled a gyarmatosítók ocsmányságait ?
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 18.09

Jó, hogy említed az 1001 éjszaka meséit. Kislányként rengeteg mesekönyvet fogyasztottam el, és nem tagadom, a magyar népmese volt a legkevésbé érdekes. Bezzeg az arab világ a maga szépségeivel és izgalmával, megcsillantva azt a fantasztikus kultúrát, amelyet az iszlamisták a földdel tennének egyenlővé, igencsak megmozgatta a képzeletemet.
No, mindegy is, az a lényeg, hogy Te köztük élsz, ismered a szokásaikat, így autentikus vagy a megítélésükben.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Hiába gúnyolódsz...1-2 ezer éve még nem sok különbség volt a rasszok között... csak azóta a világ változott ,pedig nekünk még volt egy hosszú ,sötét középkor is!!! náluk meg megállt az idő ,vagy jó ezer éve!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Mielőtt kilépek, ezt nem hagyom szó nélkül. Ha szerinted Mandela miatt pöcegödör lett Dél-Afrika, akkor próbáld ki gondolatban, milyen az élet négerként Mandela előtt Afrika Svájcában. Engedd szabadjára a képzeleted, ha a filmeknek, dokumentumoknak nem hiszel. De, ha fontosabb a fehér felsőbbrendűség , akkor nem vagy különb a a kis köpcösnél.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Mert most jobb az élet mi...a világ bűnügyileg legfertőzöttebb országa...mellesleg ugyanúgy szegregáció van, csak önkéntes...a fehér lakónegyedeket fegyveres őrség védi mindenhol...ott lehet élni...az utcákon...hát...ügyes vagy te ,nézz utána bármelyik Dél-Afrikai város bűnügyi statisztikáinak!!!
Nessy
@Csizmás Kond: nem viselem a szívemen, csak ha már barbár állatoknak tartanak embercsoportokat, akkor mi is magunkba nézhetünk. Mi is az ezeréves múltunkra vagyunk büszkék, ami jogos, de azért mi sem voltunk mindig angyalok. Hozzátartozik a múltunkhoz és büszkék lehetünk rá, hogy volt erőnk, bátorságunk megváltozni! Ki erre, ki arra, de változott.
Nessy
@csipetke: mert ameddig mások gyűlöletével foglalkozik a jó nép, nem figyel a kormány viselt dolgaira!
kereső
@Nessy: Bezony ám!Pedig milyen komoly járványügyes témákkal fog foglakozni a parlamenti cirkusz a jövő héten is. Olyanok,mint: a könyvtárosok, levéltárosok, közművelődési dolgozók jogviszonyának megváltoztatása, a vasút finnanszirozási kérdései etc...
Csizmás Kond
@Nessy: ...az az ezeréves mult sem minket dicsér hanem az őseinket. Mi még arra sem vagyunk képesek hogy az anyanyelvünket megőrízzük nem hogy egyébre...és ha a zellenzék maszlagát együk sokáig akkor a foltatás is megszünik.
Nessy
@kereső: ki kell használni ezt a fránya járványt, amíg lehet!
Nessy
@Csizmás Kond: Elnézést, de a nyelvünkben eddig is rengeteg a jövevény szó, amit ma már természetesen használunk..Török, német, szláv. Most az informatika az angol kifejezéseket hozta, amelyek máshol is ugyanazok. De pl. az üzletek angol nyelvű név választása már nem mai keletű, több évtizedes! Ha használnod az okos telefonodat, a számítógépedet, az is angol nyelven üzen. Ezért legalább az alapfogalmakat meg kell tanulni. Ki lépsz a határon, bizony kell legalább egy idegen nyelv ismerete.
Csizmás Kond
@Nessy: A nyelvtudás nem hátrány hanem előny de a sajátod elhagyása már gyengeség, gyávaság vagy megalkuvás.
Nessy
@Csizmás Kond: Azért ha lehet, a most tért hódító okostelefonos rövidítésekért, és kifejezésekért,a tőmondatokért melyek lassan a beszédbe is kezdenek beépülni, ne az ellenzéket tedd felelőssé!
Csizmás Kond
@Nessy: jól elkószáltunk a témától..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.