Ámen.

Elment egy koronavírusos beteg istentiszteletre, 180-an kerültek miatta karanténba

A CNN cikke szerint Kaliforniában 180 embert értesítettek arról, hogy koronavírus-fertőzésnek voltak kitéve és felszólították őket, hogy helyezzék magukat karanténba. Az egészségügyi hatóság jelenleg azon dolgozik, hogy mindenkit tesztelhessenek a vírusra.

Az érintettek egy olyan anyák napi istentiszteleten vettek részt, amelyre egy később pozitív koronavírus-tesztet produkáló személy is ellátogatott. A fertőzöttről semmilyen közelebbi adatot nem közöltek, mindössze annyi tudható, hogy jelenleg otthonában van, karanténban.

A Johns Hopkins Egyetem adatai szerint Kaliforniában már több mint 78 800 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak. Az államban több mint 3200 ember halt bele a fertőzésbe. Az Egyesült államokban a korlátozások ellenére több gyülekezet is megtartja istentiszteleteit, néhány állam pedig az egyházi szertartásokra mentességet adott a gyülekezeteknek.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Vazze...ezentúl az influenza szezonban is ez lesz??? Hisz több áldozatot szed évente mint a korona!!!
division
@Pálinkás Pál: A korona azért nem szedett több áldozatot, mert megfelelően kezelték a helyzetet a legtöbb országban, köztük itthon is. Ahol meg nem, ott lehet látni mi történt. Hiába mondod minden hírnél ugyanazt, sem immunológus, sem virológus nem vagy. Az én családomban kettő is van Pécsen, kicsit jobban tudják a valóságot (ja, és utálják a Fideszt).
Rockxy
ez hiszti a javából.
de.
Itt még elérhető egy videó, amit a jutub és a efbé törölt:
videos.utahgunexchange.com/watch/LyQBmYWUZmGQcvp
Pálinkás Pál
@division: Nettó hazudsz...igazi virológus nem mond baromságot...és mit kezeltek ??? ahol járvány volt../kórház,idősotthon, / ott tarolt is rendesen...
division
@Pálinkás Pál: A korlátozások miatt nem terjedt jobban, most majd fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.