A játékosoknak szánt holmijairól ismert Razer sajátos módon veszi ki a részét a koronavírus-járvány elleni küzdelemben. Olyan automatákat helyez működésbe Szingapúrban a Razer, amelyekből maszkokat vehetnek ki az emberek. A berendezések használatához nem kell fizetni, csupán egy alkalmazásra van szükség, amely a QR-kód beolvasása után kiad egy maszkot. A vállalat első körben 5 millió védőeszközt tervezni így kiosztani, nem csak időseknek

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
szing a púrban szing a szingularitás, és pupákok pengetnek poros fát,
de a gyurcsánybúl fú az antipasszát, nem tellik maszkra hé!
kisangyalom!
Zsopiale
Szingapúr a világ egyik legfegyelmezettebb és leggazdagabb diktatúrája... ott senki nem lopkod, max a turisták, de mindent látnak kamerarendszeren és ha bármi disznóságot csinál egy turista, akár csak szemetel, vagy eszik az utcán, 1 percen belül jön a zsaru, úgy seggbe rúgja, szó legszorosabb értelmében (mivel van testi fenyítés, amit a rendőr saját hatáskörben eldönthet)... Tehát nem hinném hogy ott ebből probléma lenne... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.