Diktatúráztak, a parlament állítólagos felfüggesztéséről írtak - és azóta sem kértek bocsánatot az álhírekért.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Mit háborognak ezek a fitymaszos izék?
A ,,sikeres" magyar kormány kérjen bocsánatot a magyarországi magyaroktól, hogy az adójukat belföld helyett külföldre ,,menekítették" adománykén, miközben súlyos kölcsönöket vettek fel suttyomban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Az Origó nagyon jól tudja miért támadták a koronavírus törvényt. Csak hát eljátszák a hülyét.
Gyütt Mönt
Csak az a bajom vele, hogy többek közt az én pénzemen bohóckodnak.
nevemnick
Mit háborognak ezek a fitymaszos izék?
A ,,sikeres" magyar kormány kérjen bocsánatot a magyarországi magyaroktól, hogy az adójukat belföld helyett külföldre ,,menekítették" adománykén, miközben súlyos kölcsönöket vettek fel suttyomban.
tudode
Téves a ragozás!!!
.
Nem "támadja", hanem kritizálja az un.nemzetközi sajtó, hanem volt/van ideje belelátni egy jelentéktelen figura hatalmi játszmájába, az óta figyelemmel kísérve, amióta ingyen cirkuszt csinált az alapizéjével, a választási akármijével az un. SOROS ELNÖKSÉGE óta!
.
Olyan gyáván, hogy a EP legutóbbi meghívásának már nem is mert eleget tenni!
.
--- A szokásjog miatt továbbra sem Varga Juditot, hanem Orbán Viktort várják az EP-vitára
.
www.youtube.com/watch?v=L-E9vgiEOqw
.
Az ország szégyene, hogy a 30 évből 16 évet egy ilyen politikai szélhámosra telik!
Eladott Ország
Abban az országban, ahol anno egy brazil TV sorozatbani rabszolgalány felszabadítására gyűjtést szerveztek, és egy rakás pénz össze is jött, én már azon sem csodálkozom, hogy ezeket a veretes féligazságokat, hazugságokat is beszopják, és még éltetik is ezt a beteg, telhetetlen zsebdiktátort. Az egész felhatalmazási törvénymizéria csak arra volt jó, hogy elterelje a figyelmet a kapitális hozzánemértésről, aljas betegágycsökkentésről, az önkormányzatok elleni háborúról, meg a tovább rabolt milliárdokról. Ha Nándorfehérvárra volt ideje elutazni, akkor arra is lett volna, hogy megvédje Magyarországot Brüsszelben! Ebből is látszik mennyit jelent neki Magyarország. Az origó, mint hiteles hírforrás, meg elmehet a redvás 3,14csába, a fidesz által közpénzmilliárdokból fenntartott, a fidesz seggéből kilógó és fidesz seggét a csontig a meleg szarig nyaló szennylap!
Nessy
Talán, miközben a bocsánat kérésre várnak, nem ártana végig gondolni nagyurunknak és a híveinek, milyen rendeleteket is szavaztattak meg a teljhatalom birtokában, amelyek természetesen hatályosak is maradnak! Esetleg Kásler miniszterük ámokfutásáról se feledkezzenek meg! Lehet, hogy O.V. 1920- 30 bűvöletében élve, azt a korszakot kultiválja, a hírközlésben viszont már XXI, század van! Mesélhet Varga Judit is bármit, ha a tények teljesen más képet mutatnak! Igaz, náluk nem a témáról beszélnek, hanem Soros, Brüsszel, migráns, ellenzék !
kereső
A parlament "működésének" látszatában vastagon benne vannak az ellenzék pártjai! Megérte? Megéri???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.