Szijjártó Péter a minap Komáromban úgy nyilatkozott, hogy az előkészítés alatt álló Orbán-Matovič találkozóra a közeljövőben sor kerül. A szlovák külügy szerint problémás a magyar kettős állampolgárság lehetősége, mivel nem „standard európai elveken“ alapul. Egy diplomatához képest ismét szokatlanul nyíltan és kendőzetlenül nyilatkozott Martin Klus. A szlovák külügy második embere a Magyarország nélküli mini-Schengen után ezúttal a kettős állampolgársággal kapcsolatban fejtette ki önmaga, a szlovák külügy, és a jobboldali liberális kormánypárt, a SaS véleményét.

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem csak maga az intézmény problémás, hanem az a mód, ahogy azt használják! Sőt valójában ez már durva visszaélés, mind a kormányzat, mind pedig a dísz-magyarok részéről! =))
Jozefina
Orbán az állampolgárság korlátlan osztogatásával egy időben a magyar adófizetők forintjait is korlátlanul költi a "kétes" magyar állampolgársággal rendelkező határontúliakra!!! Egyetlen cél érdekében, hogy szavazatokat vásároljon magának!!!?
Már épp idelye, hogy egyes országok ezt ne nézzék jó szemmel!! Jelen esetben a szlovákok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.