Olaszországban erősödik az euroszkeptikus hangulat, miközben Kína egyre népszerűbb, Németországban nagyobb a közvélemény bizalma Kína, mint az USA iránt, a kicsi gazdag EU-tagállamok elutasítják a Merkel-Macron tervet, amelyet főként a dél-európai uniós országok gazdasági mentőövének szánnak. Mi lesz ebből?

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A befizető országok nem fogják tovább finanszírozni a felcsúti cigány maffiát, eddig tartott elvtársak. Ezért kell a geciéknek a ruszki és kínai hitel mert már csak abból tudnak lopni, a kipcsak magyar meg majd visszafizeti, mikor a kilencedik bőrt is lenyúzzák róla. Az elkúrt évtizedek árát keményen meg kell fizetni, mert nem lesz több ingyen pénz az unióból elvtársak, vagy inkább politikai kurvák, bűnözők, szélhámosok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: értelek cirmos! ha puffogtatod a hülyeségeidet,akkor én kussoljak mert különben nem vagyok civilizált! :)
a te hülyeségeidet neked a shikari hülyeségeit neki és az erikkson cimborátoknak is nézzem el,mert ti mindent és és mindíg jobban tudtok? nem gondolod,hogy nektek is kéne néha gondolkodni és hébe-hóban önkritikát gyakorolni? te pld. biztos vagy abban,hogy csak az ellenzék hülye magyarországon ?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...románnak nevezgetsz de te nem tudsz magyarul. fura nem ? Nem azt mondtam, hogy hallgass hanem hogy ne velem foglalkozz hanem a cikkel. Ha én írok egy hülyeséget az nem ok arra hogy te mint nagyokos lehülyézz, hanem írj okosságot...azzal villogj ne a románozással meg a szatakodással...
...amúgy ez itt nem gyóntatószék, hogy meculpázzunk...na de biztos hiába beszélek...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ésmégvalami...itt vannak ezek a kurvák, azokra nem haragszol, hogy egyfolytában kelletik itt magukat ?...és ha igen miért nem civakodsz velük ?...vagyis vannak dolgok amihez semmi közünk és azt ha tetszik ha nem tiszteletben kell tartani.
csak úgy....
@Csizmás Kond: azok a kurvák a mai magyar valóság melléktermékei,miért haragudnék rájuk? van ki a testét és van aki a lelkét árusítja.
Ok! mátu kezdve nem románozlak ha néked jobb az ha hülyézlek ,mert engedtessék meg nékem ,hogy lehessen nékem is véleményem rólatok.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...vagyis falrahánytborsó...szóval mától akármit írhatsz mert nem válaszolok...mert nekem is van véleményem rólad de azt nem itt kell előadni...ugyhogy pá!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ebböl neked kell lelkiismereti ügyet csinálnod és nem nekem!
gondolom,hogy nem vagyok a kedvenceid között, ettöl függetlenül én komállak,ha nem is vagy mindíg az eszednél! add elö a terhelö bizonyítékaidat ellenem ! nem abba a fideszes bilibe szarok,mint te,ettöl én rossz ember vagyok? na eriggy má...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.