Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke hatalomra jutása óta már többször bebizonyította, hogy olykor semmi más nem hajtja, mint a feltűnési viszketegség. A koronavírusjárvány kitörése óta azonban, ha lehet még felelőtlenebbül locsog, úgyhogy most már valóban emberi életeket fenyeget szinte minden mondata. Ezzel egyébként semmi más célja nincs, mint elterelni a figyelmet arról a bűnös késlekedésről, amit a védekezés megkezdése miatta szenvedett el.

Forrás: igende.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Elég vicces lenne, ha USA elnöke, legyen az bárki és bármilyen is, feltűnősködésre szorulna. Eleve a pozíciója alapvetően feltűnő, minden rezdülését stáb figyeli... szóval ez a jelző félrement, mert ez nem feltűnési viszketegség, nárcizmus és nagyzási mánia már eleve az, hogy anno indult USA elnöknek, meg előtte mittudoménmi szenátor vagy mi volt... És biztosra ment, mivel volt sejtése arról azért, hogy alkalmatlan, annyira nem idióta, hogy ne tudta volna, ezért mivel mellesleg milliárdos, ahogy azt kell és szokás, ő is megoldotta okosban... Folyamatosan hülyeségeket zagyvál pökhendi módon, össze lehet kötni bár jobb lenne varrni, a viktátorkánkkal... viszont mégis a posztján marad... pedig a demokraták előre szóltak, hogy ez lesz... és ez lett... de hát USA mindent elbír...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.