Életet vesztette hétfő éjszaka a tőketerebesi kórházban egy mindössze ötnapos csecsemő, az édesanya az egészségügyi dolgozókat hibáztatja.

Az édesanya a Paraméter nevű lapnak azt mondta, hogy hajnali 4 órakor épp szoptatni szerette volt gyermekét, azonban mikor felemelték azt észrevették, hogy kisfiú besárgult és nem lélegzik.

Az egészségügyi dolgozók perceken keresztül próbálták újraéleszteni a csecsemőt, de sajnos nem jártak ikerrel. Az orvosok szerint a kisfiú szájában tej volt, mely arra utalhat, hogy feljött a hányása. A kisfiú idő előtt jött világra, ennek ellenére nem volt szükség arra, hogy inkubátorba helyezzék. Juraj Bazár, a kórház igazgatója szerint a gyereken boncolást végeznek el.

Életét vesztette egy újszülött a kórházban

A család a kórház személyzetét okolja a fiú haláláért, állításuk szerint a csecsemő létfunkcióit egyáltalán nem figyelték. A kórház igazgatója ezt cáfolja, elmondása szerint a közelben lévő nővérek azonnal foglalkozni kezdtek a gyerekkel. Az ügy egyre tovább bonyolódik, az édesanya és családja a rendőrséghez fordult.

Cikk- és címlapkép: Pixabay 

(parameter.sk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DonnaOM91
Sziа! Кérjük, szаvаzzоn аz оldalаmоn tаlálhаtó егotiкus кépеiméгt - k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.