Mérgeskígyóval ölette meg feleségét egy indiai férfi, a második próbálkozásakor az asszony meghalt.

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint a férfi kobrát tett az asszony ágyába, miközben a nő épp még az első, márciusi kígyótámadásból gyógyult szülei házában – írta meg a 444.

Az első gyilkossági kísérletről is csak akkor szereztek tudomást a délnyugat-indiai Kerala állam hatóságai, amikor a férfi néhány nappal felesége halála után igényt nyújtott be a hozományára, így gyanússá vált az elhunyt szüleinek.

A férfi telefonjának adatai alapján a rendőrség kiderítette, hogy korábban kapcsolatba lépett egy kígyókereskedővel és az interneten kígyós videókat nézett. Márciusban egy erősen mérgező Russell-viperát vásárolt, amely megmarta feleségét. A nő a kígyómarás után két hónapig feküdt kórházban, ezt követően szülei házában gyógyult tovább. Férje ekkor tett az ágyába egy pápaszemes kobrát.

A hatóságok szerint a férfi vagyonos felesége halála révén akart meggazdagodni.

A banki alkalmazott attól tartott, hogy válás esetén vissza kell adnia a hozományt, vagyis a csaknem száz ezüstérmét, egy új autót és 500 ezer rúpiát (844 ezer forintot), ezért úgy döntött, hogy inkább megöli a nőt. A férjet és a kígyókereskedőt is letartóztatták.

A házaspárnak egy egyéves gyereke van.

Forrás: 444

Címlapkép (illusztráció): Pixabay cco

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
a zorbán kereskedik kígyókkal, ezt mindenki tudja.
Gyütt Mönt
A kígyókereskedő mit vétett? Ő kereskedik, akár egy tenyésztő is vehet nála kígyót. Persze nem ismerem az ottani törvényeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.