Megdöbbentő eredményt hozott az a felmérés, amelyben arra voltak kíváncsiak a kérdezők, hogy az amerikaiak mire fordították azt a fejenként 1200 dollárt, amelyet az adófizetők pénzéből kaptak abban a reményben, hogy elköltésével élénkíteni fogják a gazdaságot.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ártunk és qurmányunk most tényleg triumfálhatna

Nem arra költötték az amcsik a helikopterpénzt, mint amit a kormányzat remélt

Az un. „' Milton Friedman ’s helicopter money” realizációjaként több mint 130 millió gazdaságösztönző 1200 dolláros csekket utaltak a háztartásoknak Amerika-szerte, A markerwach.com „The No. 1 thing Americans are spending their stimulus checks on — even more than shopping at Costco, Walmart and Target” című beszámolója szerint az amerikaiak nem egészen arra kötötték a pénzt, mint azt az ösztönzőcsomag készítői számítottak.

(ei.marketwatch.com/Multimedia/2020/05/22/Photos/NS/MW-IH087_bills_20200522160702_NS.png?uuid=cd2286e4-9c67-11ea-b1e5-9c8e992d421e).
Igen galád módon a megnövekedett költségeikre és/vagy adóságaik letudásra fordították.
Nos ártunk és qurmányunk ezt előre látta és inkább a megbízható barátok és NER-társak zsebét tömte/tömi. Hogy ebből mennyi fordítódik a gazdaság élénkítésére abban persze vannak erős kétségek! =))
Gyütt Mönt
@RonaGyuri: kihagytad, hogy ment pénz a határon túlra is.
RonaGyuri
@Gyütt Mönt: jogos a kiegészítés!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.