A VASFÜGGÖNY MENTALITÁSBAN MÉG ERŐSEBB!!! A polgármesterek köszönik, de kevésnek tartják, mert a válság a kétszeresét vette ki a kasszából. Egymilliárd eurós támogatást jelentett be az osztrák kormány az ország településeinek. A pénzből a központi kormány olyan beruházásokat támogat, amelyeket vagy 2020. június 1-december 31 között indítanak, vagy már elkezdték őket, de a koronavírus okozta finanszírozási problémák megállították a munkálatokat. Az összeget a polgármesterek köszönik, de kevésnek tartják, mert a válság a kétszeresét vette ki a települések kasszájából.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valahol, például Európában, nagyon más a helyzet

Mentalitásban a vasfüggöny ha lehet még erősebb, mint valaha

Ahogy arról a Népszava is beszámol: „Egymilliárd eurós támogatást jelentett be az osztrák kormány az ország településeinek. A pénzből a központi kormány olyan beruházásokat támogat, amelyeket vagy 2020. június 1-december 31 között indítanak, vagy már elkezdték őket, de a koronavírus okozta finanszírozási problémák megállították a munkálatokat.”. Azt most hagyjuk, hogy „Az összeget a polgármesterek köszönik, de kevésnek tartják, mert a válság a kétszeresét vette ki a települések kasszájából.”!
Helyette gondoljuk át, hogy árunk és qurmányunk mindeközben legalább ennyivel, ha nem többel – s tegyük hozzá a legfrissebb hírek szerint ezek jelentős részét véglegesen – sarcolta meg az önkormányzatokat. S attól sem riadt vissza, hogy más módszerekkel is keserítse az életüket, különösen a hűtlen nagy városokat és kiemelten a fővárost. Kis túlzással a híres író Dino Buzzati Traverso magyarul „Hajtóvadászat öregekre” címen megjelent elbeszélései ugranak be az embernek.
lusta
Pedig a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk szerint minket irigyel a fél világ, de leginkább a uniós országok. Kedves sógorok, lehet szétnézni és irigykedni.
kereső
A magyar kormány meg ugyanennyit elvesz az "önkormányzatoktól"= a lakosságtól. És TAPS!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.