Balkanyékat pénzmosás miatt is elítélték.\nPatrick Balkany börtönbüntetését 5 évre, nejének Isabelle-nek pedig 4 évre súlyosbította másodfokon a bíróság Franciaországban. A 71 éves magyar származású politikust nemrég engedték ki a börtönből, ahol öt és fél hónapot töltött el. Patrick Balkany egészségi okokból került ki a rácsok mögül, így nem kell azonnal visszamennie.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár egy egyszerű történet is lehetne

ékes példája annak, hogy Európában hogyan kezelik a korrupciót

Mottó:
Persze nekik nincs Poltjuk, igaz az úgynevezett napóleoni modell értelmében az ügyészség az igazságügyi miniszternek alárendelten, centrális szervezetben működött, mint közvádló. Mit hozna össze a Varga-Polt tandem??? =))

A HVG számol be „Adócsalás miatt börtön Franciaország második leghíresebb magyar párjának” cikkében a Sarko baráti köréhez tatozó házaspár ügyének legújabb fejleményéről.
Nos túl azon, hogy a dolog jól mutatja, hogy más, nagyon más mentalitás dívik Európában, egy érdekes tanulság is van. A derék origo.hu, akik valósággal rajta tartják az ujjaikat a francia közélet verőerein, valahogy nem értesült a dolgokról. Pedig micsoda „nyomják Krahácsot” jammerolást lehetne összehozni a mocskod csiga-zabálók magyar-ellenes akcióiról! =))
KarenHW75
Нi mi а hеlyzet?
Volt tеgnаp а barátоmmаl.
Szеrеtnе szехеt еlkötеlеzettség nélkül.
-----
http://ki​​s​sia​​.cl​ub...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok