Brazíliában még mindig komoly a helyzet.

Döbbenet: Ebben az országban egy nap alatt 33 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma

Rekordszámú új fertőzöttet regisztráltak Brazíliában szombatra: egy nap alatt 33 274-gyel több ember lett bizonyítottan koronavírusos az országban.

A brazil egészségügyi minisztérium közlése szerint az utóbbi 24 órában 956-an hunytak el a ragály miatt, velük együtt 28 834 halottja van a járványnak a latin-amerikai államban. Az összes fertőzött száma csaknem félmillió.

Latin-Amerika egészében a bizonyítottan koronavírustól fertőzöttek száma megközelíti az egymilliót, a haláleseteké pedig már meghaladta az 50 ezret.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Nincs ebben semmi döbbenet, előre tudható volt, hogy a többségében mélyomorban élő, kaotikus, szegény országok, bár lassabban indul be, de kegyetlen járvány tombolást szenvednek el és kihal a lakosságuk 10%a (ami amúgy ökoszisztéma aspektusából, a Földnek nagy könnyebbség... gondoljuk el, százmillió éhes szájjal, fingó seggel kevesebb), egy esélyük van csak hogy kevesebb veszteséggel megússzák: a hőség, a sivatagok, az égető, tűző nap... a nedves dzsungel viszont már nem, ott nem zavarja a meleg, mert árnyék van... ezért pusztít az Ebola folyamatosan Afrikában dzsungeles helyeken...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.