Eszméletlen durva a koronavírus-helyzet Brazíliában.

Napi ezer halott mellett sem hajlandó bevezetni a karantént a brazil elnök – Ferenc pápa is győzködi,hogy gondolja meg magát

Egy nap alatt majdnem 1000 fő hunyt el koronavírus fertőzésben Brazíliában, így a világon jelenleg itt a negyedik legmagasabb a halálozási ráta. A halálozások száma meghaladta Franciaországot is, jelenleg csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban hunytak el többen koronavírus fertőzésben.

A legutóbbi adatok szerint 28824-en hunytak el, valamint jelenleg 498440 igazolt esetről tudnak, a második legfertőzöttebb ország az USA után. Szakértők szerint ez a szám jóval magasabb lehet, de az országban nagyon keveset tesztelnek. Minden két hétben duplájára nő az elhunytak száma.

A brazil elnök Jair Bolsonaro úgy gondolja, hogy az országban a karantén bevezetése súlyos gazdasági következményekhez vezetne, illetve rengetegen veszítenék el a munkahelyüket.

Vasárnap Ferenc Pápa megpróbálkozott felhívni az elnök figyelmét az Amazonban élő emberek helyzetére, ahol jelenleg rettentő magas a fertőzöttek száma és az egészségügyi rendszer rendkívül alulfinanszírozott.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugy van vele hulljon a fergese, es majd kialakul a nyajvedelem.
Csizmás Kond
Valahogy úgy van az ember ezzel a koronás vírussal, hogy a saját életének a megőrzése érdekében is levárja hogy mások mondják meg mit kell tegyen.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
levarosbukta
Nem baj, úgyis sokan vagyunk a földön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.