Autókat, üzleteket gyújtanak fel és fosztanak ki a Egyesült Államokban a felhergelt tüntetők több napja.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nálunk műemléki épületet még nem rongáltak meg kivéve, ha nem tekintjük annak a Karmelita kolostor Unesco engedély nélküli erkélyépítését. Továbbá egyszerűen fehérre festették a 18. századi freskókat, hogy puritánabbnak tűnjön a terem, ahol kormányüléseket tartják. Lényeg, hogy az unoka tudjon rollerezni az erkélyen, még szerencse hogy ezidáig nem vágtak disznót és a kolbászt nem az erkélyen szárították. Megjegyzem: Merkel egy hétköznapi, minden hivalkodástól mentes parasztházat tart fenn vidéken. Kancellárként Berlinben egy bérelt apartmanban lakik, miután visszautasította a német állam által biztosított protokoll-lakásokat, és a bérleti díjat saját fizetéséből fedezi. Ferenc pápa a vatikáni Szent Márta-ház 201. számú lakosztályában él. Nem költözött be az apostoli paloták pápai lakosztályába. Ja kérem, nekünk csak pöffeszkedő keljfeljancsink van. Éljen és virágozzék az illiberális vélemény és az origó.
uploads.disquscdn.com/images/7d4b9f38373a2c41c9324ca4c870805e99bc6d4bb9d6925c9bcc300e2d9e2e9b.gif
Eladott Ország
Meg kell a szívnek szakadni, mennyire teper a pártmédia a két év múlva esedékes választásra. Mármint a magyarországi választásra, természetesen. Manyika (szokás szerint ő írta a cikket, mivel megint szerző nélkül sikerült publikálni) erősen küzd a szélsőjobboldali értékekért. Egyértelmű, hogy az idei választások miatt van ez. A baloldali média megpróbálja minél jobban segíteni Obama alelnökének, Bidennek a kampányát Donald Trump ellen. (Origo) Tényleg egyértelmű. Még véletlenül sem lehet benne Trump rasszista hőbörgése, az elbaszott járványkezelés, a százezer halott és a 45 millió munkanélküli, akik az elmúlt két hónapban veszítették el a megélhetésüket. A drága Trump remekül kezelte a helyzetet, a helyzet magaslatán álló rendőrség például feloszlatta a papokat is, hogy az elnök úr egy bibliával a kezében bohóckodhasson a templom előtt. Azért nem árt, ha a magyar ellenzék is ért az üzenetből, mert alapvetően arról mesél Manyika néni (és az összes pártlap), hogy aki a kormány ellen fordul, az baloldali radikális geci. Ez alól csak Olaszországban van kivétel, mert az például tök jó, hogy Matteo Salvini utcára viszi az embereket, hogy megdöntsék a kormányt. De szép is lesz, amikor majd Orbán viszi utcára az ellenzéket a magyar kormány ellen. Mármint szabadulása után gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.