Az Antifát célozták a tartalmak.

A Facebook törölte Donald Trump reklámjait, mert gyűlöletkeltőek voltak

A Facebook csütörtökön törölte Donald Trump amerikai elnök újraválasztási kampányának több reklámfilmjét és bejegyzését, mert azok megsértették a közösségi oldal gyűlöletkeltés ellenes szabályait.

A reklámokban, amelyek a Trump-kampánystáb szerint „szélsőbaloldali bűnözőket” támadtak meg, egy lefelé fordított piros háromszöget használtak. Ez a szimbólum az Anti-Defamation League (Rágalmazásellenes Liga) nevű zsidó szervezet szerint ugyanúgy néz ki, mint amilyet a náci haláltáborokban a politikai raboknak kellett viselniük.

Andy Stone, a Facebook szóvivője azt mondta a CNN-nek, hogy azért távolították el ezeket a reklámokat, mert a szabályzat szerint tilos úgy politikai foglyok azonosítására alkalmazott szimbólumot használni reklámban, hogy azt a hirdető ne helyezné kontextusba, vagy ne ítélné el. A hirdetések célpontja az Antifa nevű szervezet volt.

Forrás: 24

Kép: MTI/EPA

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
"Ej, de nehéz dolog a ponttyal csókolózni!
Nemcsak mer’ a pontynak túl kicsi a szája,
Hanem mer’ a ponty az nyálkás, undorító.
Kihányja a belét, aki megpróbálja."

írta Laár András verse
Shikari
Az antifákkal egyszer és mindenkorra le kell számolni. Azonnal betiltani a terrorista szervezetet és a tagjait elszámoltatni és elítélni a bűnelkövetőiket!
ómió
Szemben a "galamblelkű" anarcholiburnyák reklámokkal? Aszta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.