Több nő is megosztotta az élményét.

Többen is szexuális zaklatással vádolják a világhírű írót

Katie West írónő június 16-án vádolta meg Warren Ellist Nagy-Britannia leghíresebb képregényíróját azzal, hogy szexuális tartalmú üzeneteket írt neki és meztelen képeket kért tőle

Az írónő később törölte ezt a bejegyzését, de aztán kitett egy újabb posztot, ahol elmondja, hogy előző posztját azért írta, hogy megóvja a fiatal lányokat attól, hogy kihasználják őket. Mióta West leírta, hogy mi történt vele egyre többen álltak nyilvánosság elé.

Meredith Yayanos szerint Ellis nagyon nagyvonalú tud lenni, de élvezi kihasználni a sebezhető, fiatal lányokat, majd hozzátette, hogy más nőktől is hallotta, hogy Ellis hogy bánik velük és a mai napig rémálmaik vannak. Jayne Holmes fotós szintén megerősítette a két nő állításait, majd mondta, hogy a férfi zaklatásait képekkel is tudja bizonyítani.

Zoetica Ebb orosz származású művész szintén a Twitteren írt arról, hogy igen, neki is hasonló rossz élményei vannak Ellisel, de de úgy gondolja, hogy ez nem csak egy férfiról szól, hanem rendszerszinten kell változtatni a dolgokon – írja az Index.

A képregényíró egy hosszú Twitter bejegyzésben válaszolt az őt ért vádakra. Azt mondta, hogy nem tűnt fel neki, hogy munkatársait nem egyenlő félként kezelte korábban, és hogy nem tisztelte őket, de elismeri, hogy hibázott. Sosem akart erőszakosan fellépni senki ellen sem és szégyelli amit tett. Dolgozik azon, hogy ember legyen.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.