Az RMDSZ politikusa, aki korábban a Román Jégkorong Szövetséget is vezette, az alapkőletétel után az MTI-nek elmondta: a száz férőhelyes sportolói kollégium épületében a szálláshelyek mellett konyha, étterem és sportbüfé, valamint konferenciaterem is helyet kap. A tervek szerint a kollégium a 2021/22-es tanév kezdetétől tudja fogadni a jégkorongozó székelyföldi fiatalokat.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez is egy Lánchídnyi pénz! =))
csak kérdem a hazai utánpótlás hogy áll??? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Istenem, hogy milyen igaza volt Gyurcsánynak, és mennyire helyén volt az eszem, hogy az állampolgárságuk ellen szavaztam!
kereső
"A pénteken megjelent Magyar Közlöny egyik kormányhatározata szerint a kabinet 962,8 millió forintot ad az erdélyi Iskola Alapítvány számára – vette észre a Népszava. A határozat Magyarország „külpolitikai és diplomáciai érdekeinek érvényesülésével” indokolja mindezt."- értsd orbán hatalmi érdekeinek érvényesülése miatt. Ezért kell az 50 milliárdos "iskola" hitel? Hülye magyar fizess!
legott
A székelyföldi Bivajbasznádon (ott van Simagöröngyös mellet), kitalálták, hogy ők tulajdonképpen tudnak jégkorongozni. Nem kicsit. Nagyon.
Most valamiért - nem is tudom miért - a Jég veled! c. film jutott az eszembe.

Amúgy meg a székelyek nem magyarok, csak magyarnak vallják magukat. Nagy különbség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.