Az RMDSZ politikusa, aki korábban a Román Jégkorong Szövetséget is vezette, az alapkőletétel után az MTI-nek elmondta: a száz férőhelyes sportolói kollégium épületében a szálláshelyek mellett konyha, étterem és sportbüfé, valamint konferenciaterem is helyet kap. A tervek szerint a kollégium a 2021/22-es tanév kezdetétől tudja fogadni a jégkorongozó székelyföldi fiatalokat.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez is egy Lánchídnyi pénz! =))
csak kérdem a hazai utánpótlás hogy áll??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez is egy Lánchídnyi pénz! =))
csak kérdem a hazai utánpótlás hogy áll??? =))
kereső
Netán az 50 milliárdos hitelből jut erre is? Mi meg majd visszafizetjük.Mint ahogy az eddigi 5,6 milliárdot is mi adtuk!!!- nem orbán a magánvagyonából ( bevallása szerint nincs neki, akkor miből adott? Lopta?). Mindez csak azért vetődik fel ismételten bennem, mert orbánnak hálálkodnak, nem az anyaország adófizetőinek.
Clavigo
Szárnyal az oláh- bozgor- biznyák... Én csak azt nem értem,,,a sok baromállat fitymasz- proletárban fel sem merül,,hogy ezeket a pénzeket itthon fel lehetne használni ? Lenne mire... Vagy itthon elég a krumpli,,meg az idióta " konzultáció",,,,oszt jó napot.
namihami
Nem lehetne a Lánchidat áttolni a románmagyarokhoz? Azonnal lenne pénz a felújítására.
Ha kész, majd visszahozzuk. Vagy otthagyjuk nekik. Lassan úgyis minden, ami épül, szépül, felújul az úgyis csak ott van. Meg a fideszes fészkekben. Légyen az pl. strand, hajókikötő, szállodalánc és társai.
Pálinkás Pál
Felháborító amit ez a patkány kormány csinál a határon túli szavazatokért...,remélem ha egyszer elzavarják őket...első lesz a románok szavazati jogának,állampolgárságának megvonása!!!/ a román helyttesíthető ,ukrán ...stb.../
kereső
A magyar kormány 124 milliárddal támogatja a külhoni magyar gazdaságokat.(épitve ezzel orbán hatalmi terveit)-és meglopva a 93030 négyzetkilométeren élőket, feláldozva az országot hatalmi tervei oltárán.
Nyírfa
@RonaGyuri: Számból vetted ki a szót. A Lánchíd ráér. Éljenek a határontúliak - a mi pénzünkből! Hajrá!
Azért a pénzzel én küldöm a megvetésemet is, RMDSZ!
Nyírfa
Istenem, hogy milyen igaza volt Gyurcsánynak, és mennyire helyén volt az eszem, hogy az állampolgárságuk ellen szavaztam!
kereső
"A pénteken megjelent Magyar Közlöny egyik kormányhatározata szerint a kabinet 962,8 millió forintot ad az erdélyi Iskola Alapítvány számára – vette észre a Népszava. A határozat Magyarország „külpolitikai és diplomáciai érdekeinek érvényesülésével” indokolja mindezt."- értsd orbán hatalmi érdekeinek érvényesülése miatt. Ezért kell az 50 milliárdos "iskola" hitel? Hülye magyar fizess!
legott
A székelyföldi Bivajbasznádon (ott van Simagöröngyös mellet), kitalálták, hogy ők tulajdonképpen tudnak jégkorongozni. Nem kicsit. Nagyon.
Most valamiért - nem is tudom miért - a Jég veled! c. film jutott az eszembe.

Amúgy meg a székelyek nem magyarok, csak magyarnak vallják magukat. Nagy különbség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.