Akár három év börtönbüntetést is kaphat az a brit férfi, akinél 127 gramm kokaint találtak a brüsszeli repülőtéren egy felcsatolható műpéniszbe rejtve még idén februárban.

A brit férfi Jamaicából érkezett Brüsszelbe, jó ötletnek találta, ha egy magára felerősíthető műpéniszbe rejti a kokaint, gyanús viselkedése azonban hamar lebuktatta.

Alapos átvizsgálás után a férfi vérében kokaint mutattak ki, ezért átszállították a Jette klinikára, hogy további vizsgálatokat végezzenek rajta. A kórházban fedezték fel, hogy a férfi egy műpéniszt erősített magára, melyben 127 gramm kábítószert rejtett el.

Műpéniszt erősített magára egy férfi, hogy abban csempésszen kokaint

A férfi beismerte a tettét. Elmesélte, hogy az édesanyját látogatta meg Jamaicában és egy ismerősétől kapta a kokaint, azt árulni nem szerette volna, kizárólag saját fogyasztásra szerette volna hazacsempészni Európába. Bár a kis mennyiség miatt szinte kizárt, hogy a férfi egy bűnszervezet tagja lenne, az ügyészség 36 hónap börtönbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól. Ítéletet június 24-én hirdetnek majd az ügyben.

Cikk- és címlapkép: Pixabay 

(ladbible.com24.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.