Újrakezdés - csak Másként! „A koronavírus által előidézett krízishelyzet rámutatott a növekedésmániás kapitalista gazdasági berendezkedés gyenge pontjaira. Itt beszélhetünk többek között a társadalmi bizonytalanságokról, a hosszú évek megszorításai miatt meggyengült egészségügyi rendszer állapotáról, valamint néhány alapvető foglalkozás lebecsüléséről. Az uralkodó rendszer az emberek és a természet kizsákmányolásán alapszik, válságoknak kitett, mégis megkérdőjelezhetetlen és normálisnak tekintjük. Ugyan a világgazdaság többet termel, mint korábban bármikor, mégis kudarcot vall az emberekről és a Földről való gondoskodásban, ehelyett a vagyont felhalmozza és kifosztja bolygónkat” – hangsúlyozzák a kutatók. " HVG nyílt levél "Nemnövekedés: A gazdaság új gyökerei. A jövő átértelmezése a koronavírus tükrében"

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LauraEM99
Коmоlу кaрcsоlаtoкаt кeгes?
Сsаk itt valós egуеdülálló lánуoк készeк keveгni!
---
www.lovexx.club
solidedge
Hogy Orbán kuplerájt csinált az országból mi sem bizonyítja jobban, hogy a politikai cikkek hozzászólásaiban tömegesen megjelentek a ribancok.
RuthBI75
Szeгetnél аlkаlmi szexet?
А рuncijоm аz Ön rеndelкеzésérе áll!
Itt megtаlálja profilоmat telеfonszámmаl --> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.