Minden vádpontban bűnösnek vallotta magát egy hírhedt sorozatgyilkos Kaliforniában, akit több mint negyven év bujkálás után tartóztattak le 2018-ban.

A 74 éves Joseph James DeAngelo egy vádalku keretében beismerte a bíróságon, hogy ő a tettese annak a tizenhárom gyilkosságnak, mintegy ötven nemi erőszaknak és több mint száz betörésnek, amelyet Sacramentóban és környékén, San Franciscóban és Dél-Kaliforniában követtek el 1976 és 1986 között.

Az évtizedeken keresztül felderítetlen bűnügy elkövetőjét a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nyilvántartásaiban és a sajtóban

éjszakai gyilkos, valamint Golden State-i gyilkos néven tartották számon. Golden State Kalifornia beceneve, jelentése az Arany Állam.

A korábban rendőrként dolgozó férfira

a vádalku keretében tényleges életfogytiglani börtönbüntetést szabnak ki, azonban mentesül az esetleges halálbüntetéstől.

Az ügyészség hangsúlyozta: ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy az idősödő áldozatok és hozzátartozóik még lássák, ahogyan igazságot szolgáltatnak az ügyükben, a büntetőeljárás ugyanis akár még tíz évig is elhúzódhatna.

A hét órán keresztül tartó meghallgatást DeAngelo kifejezéstelen arccal ülte végig egy kerekesszékben, a bíró által feltett kérdésekre elhaló hangon, igennel és nemmel válaszolt.

A férfi megtalálásában családfakutató portálokon található genetikai információk segítettek a rendőröknek, akik azokat a családfákat követték, amelyeknél genetikai hasonlóságot találtak a gyilkoséval. Egy rokon DNS-e alapján, valamint DeAngelo életkora és a támadás helyéhez közeli lakcíme miatt kezdtek gyanakodni a férfira.

Címlapkép: YouTube/ABC10

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Ilyen egy liberális önmegvalósítása!
Aki Én
@Shikari: Akkor valami hasomlóra számíthatunk libsi élharcos gazdáidtól is? Ez durvább, mint amire számítottam. Kösz a figyelmeztetést
Shikari
@Aki Én: Igen! Erre számíthatunk tőled és az elvtársaidtól!
Aki Én
@Shikari: ...jaaaaj, butuska, nem én éltettem a liberalizmust, nem én voltam a libsi internacionálé alelnöke 10 évig, nem én voltam ifjú kommunista, nem én voltam Soros-ügynök...
De tessék, önzetlenül egy kis infó:
https://444.hu/2017/07/11/kover-laszlo-a-tole...
Shikari
@Aki Én: Dehogynem vagy te liberális! :-))))))))))))))))
Csizmás Kond
@Shikari: ..nem liberális, hanem csak a korcs liberális vonalat követi amit nyugaton szajkóznak. Egy liberálisnak tudnia kéne, hogy az ami neki jár másnak is igen...de ezek csak a magukét fújják mint a kommunisták.
Shikari
@Csizmás Kond: Minden ami beteg és többség ellenes az liberális!
Mocskos, beteg eszme, amit tűzzel- vassal kell irtani!
Eriksson
Egy valódi liberális mottója: Igazam van, mert különben pofán váglak.
Eriksson
Van a YouTube-on egy 4 részes sorozat a "Rettegés Kaliforniában" címen, amely részletesen foglalkozik ezzel a témával.
Ahhoz képest amit ott bemutattak, igen jól megússza az ipse az igazságszolgáltatást.
Shikari
@Eriksson: A liberális annyira toleráns, hogy inkább még azt is kiirtaná, aki gyanús, nehogy ellentmondjon. A liberalizmust ellenzőkkel szemben minden eszközt igénybe venne és totalitárius hatalomra törekszik! A kommunisták és a nácik méltó utódai, bár még ezek sem voltak annyira radikálisan gyűlölködők, mint a liberálisok!
Eriksson
@Shikari: Elfajzott a liberalizmus szép eszméje. A szabadság álma átcsapott a mindent megengedő szabadosságba.
Shikari
@Eriksson: Vitatkoznék! Ez nem megengedő szabadosság, hanem a totális hatalomra törő réteg tudatos társadalom és erkölcs bomlasztó munkája!
Eriksson
@Shikari: Igazad van, elég finoman fogalmaztam.
Most nagy fokú népbutítás folyik az arra hajlamos magukkal valamit kezdeni nem tudó néprétegnél, akik maradnak örök vesztesek így is, úgy is. Viszont kikaparják a gesztenyét a diktált eszmék uralóinak a saját vérük árán.
Shikari
@Eriksson: Lásd a néger felforgatók Amerikában.
Itt pedig a belpesti álértelmiség összehangolt és tudatos társadalom bomlasztása és magyarellenessége van csúcsra járatva! Itt is vannak hülyék, csak nézz szét a Propin, de nem tudnak olyan bázist kialakítani, mint a beteg és gyenge Nyugat- Európában, vagy Amerikában!
Európában a II. Világháború végétől számítottan egy tudatos, fehér és keresztény ellenes lobbi munkája figyelhető meg. Elfoglalták a Vatikánt, az országok vezetését, bankjait és most mindent szét akarnak rombolni!
Eriksson
@Shikari: Magyarországon továbbra sem fog működni az eszme, mert a vidék "tanulatlan, tahó népei" nem követik az "értelmiségek" jobbító útmutatásait.
görbetükör
@Eriksson: "Egy valódi liberális mottója: Igazam van, mert különben pofán váglak."
... és egy valódi konzervatív illiberális hogy viszonyul ahhoz, ha valakinek más a véleménye?
Eriksson
@görbetükör: Szerinted erről van szó?
Shikari
@Eriksson: És van még egy hatalmas előnyünk! Nekünk nem fogják ezt a "haladó" liberális maszlagot eladni, mint fejlődést! Ismerjük a képviselőiket, tudjuk, mennyire beteg és öncélú, önző eszméket akarnak reklámozni! Tudjuk nagyon jól azt is, hogy kik ezek és kottázhatnánk a magyar gyűlöletüket! A mocskosságukat, a gyilkos hajlamaikat, az aberráltságukat és a beteges aljasságaikat!
Nem fogunk engedni nekik egy jottányit sem!
görbetükör
@Eriksson: ha nem, akkor a te kérdésed sem erről szól.
Viszont az, hogy nem válaszoltál, mindennél beszédesebb. :) Nem is vártam mást tőled sem.
Eriksson
@Shikari: Soha ne mondd, hogy soha. Úgy néz ki, a hatalomért semmi sem drága.
Eriksson
@görbetükör: Légy szíves ne vonj le téves következtetéseket egy sehová nem vezető vita elutasításából.
görbetükör
@Eriksson: Jogomban áll, mint ahogy az is, hogy én ne tartsam téves következtetésnek. :)
Shikari
@Eriksson: Érik a következő nagy harapás, de akkor már nem lesz maradék! :-)
Eriksson
@görbetükör: Minden jogodban áll. Mint ahogy nekem is, hogy azzal vitázzak, akivel akarok.
Szeparepa2
Az ilyen hírek szánalmasak. Nézzük már meg ezt a szánalmas roncs vénembert, már tök mindegy neki is és a társadalomnak is hogy mi lesz vele... már semmit nem lehet megelőzni vele kapcsolatban, már nem veszélyes a társadalomra... végre tudott hajtani sorozatgyilkosságokat zavartalanul... ez történt... ezért igyekeznek elégtételt venni, bosszulni, büntetni HIÁBAVALÓAN... az áldozatok attól nem támadnak fel, a hozzátartozók nem lesznek boldogabbak... szánalmas és szégyenletes, hogy megtörténhetnek ilyenek és szabadon lófrálnak ilyenek...
Foxley
Akkor mennyi az, ami ki sem derült?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.