Megrázó történet.

Hihetetlen tragédia: élő adásban vetélt el a műsorvezetőnő – VIDEÓ

Az új-zélandi Miriama Kamo a TVNZ csatornánál hírolvasóként dolgozik. A 46 asszonynak látszólag mindene megvan, hiszen gyönyörű, ráadásul karrierében is nagyon sikeres, így külső szemmel azt gondolná az ember, hogy az élete tökéletes.

Kamonak azonban van egy fájdalmas titka, melyről most először beszélt a nyilvánosság előtt. A műsorvezetőnő ugyanis endometriózisban szenved, ami az elviselhetetlen fájdalmakon túl a családalapításban is gátat szab a boldogságának. Már hatszor veszítette el magzatát, pedig minden vágya, hogy kilencéves kislányát megajándékozza egy kistestvérrel, imádott férjét pedig egy újabb gyermekkel. Erre azonban sajnos egyre kevesebb az esélye. Legutolsó magzatát ráadásul éppen élő adásban, hírolvasás közben veszítette el.

"– Emlékszem, hogy körülöttem az összes kamera forgott hiszen az esti híreket mondtam éppen. Éreztem, hogy elmegy a babám, de a háromból egy kamera még mindig ment, ezért kénytelen voltam végigcsinálni a műsort, és csak azután foglalkozni magammal "

– mesélte a szívszaggató történetet a Misconceptions című új dokumentum sorozatban.

Kamo azért vállalta a szereplést, mert tapasztalatból tudja, hogy azok a párok, akik hasonló helyzetben vannak, sokszor nem kapnak megfelelő lelki támogatást, ezért úgy érezhetik egyedül vannak a gondjaikkal. Szeretné, ha ezek az emberek tudnák, hogy ez nem így van, és bátran fordulhatnak segítségért, hiszen ezekről a fájdalmakról beszélni kell.

Forrás: Bors

Kép: Misconceptions

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minden részvétem a nőé. Még szerencsésnek mondható, hogy legalább egy gyereke már van.
Az, hogy ezalatt a műsor befejezése volt a gondja, azt ÉN hülyeségnek tartom. Az a tv-néző pedig, aki egy ilyen helyzetben képes lehet még a műsorvezetőt b@sztatni, az menjen az édesanyjának a székletürítő nyílásába. És abba is jó mélyen.
SharonOW97
Mоst vettеm szeхi fehéгneműt.
Aкaгоm látni? Látogаssоn el a wеbhelyге --> www.k­­i­­­­ssia.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.