Aggódik az Európa Bizottság elnöke.

Bizonytalan az EU jövőjével kapcsolatban Ursula von der Leyen: "Európa időszűkében van, minden nap számít. "

Fogy az Európai Unió újjáépítésére fordítható idő, ugyanis egyebek mellett egyszerre kell helyrehozni a koronavírus-járvány okozta károkat, elfogadni az unió jövő évi és a 2020 uráni hétéves költségvetését, valamint megállapodásra kell jutni Londonnal a jövőbeli kétoldalú kapcsolatrendszer még mindig lezáratlan kérdéseit illetően – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben csütörtökön.

Von der Leyen, aki Angela Merkel német kancellárral közösen tartott online sajtótájékoztatót, kijelentette: Európa időszűkében van, minden nap számít.

Az uniós bizottság ezért fel kívánja gyorsítani az uniós gazdaság újjáépítését célzó munkát, amelyhez a tagállami vezetőknek a július második felében tervezett csúcsértekezletükön nemcsak előrehaladásra, hanem lehetőleg megállapodásra kell jutniuk az uniós költségvetés, valamint az annak részét képező, a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi helyreállítást célzó csomagot illetően.

Forrás/Kép: MTI/EPA/AFP Pool/John thys 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nessy: na erre szokta mondani a durbincs kolléga,hogy a fijjuk a bányába dógoznak!
verőce21
@csak úgy...: (23:27) Te rosszabb, valószínűleg egy cselédlány gyereke vagy!
Innen benned ez a kisstílű, bizonyítani, megfelelni akarás és butaság, hova szeretnél tartozni. Megtagadni a múltat... de így, te @csak húgy...: !
Jozefina
Az EU bővítési tárgyalásokat le kellene venni a napirendről!!! Rendezni kellene a néppárt és a fidesz helyzetét!!! Mindez sok energiát szabadítana fel és simán megoldható minden EU-s kérdés!!!??
kokopelli
@csak úgy...: ...már azzal is dicsekedett itt,hogy trafikot vett a "tisztartójától"! Az megmond mindent!? (;-))
@Jozefina: a "Néppárt" már pofáncsapta őt,és abba a baromságba menekült,hogy ők függesztették fel magukat!
(Francois Villon nem volt annyire hülye...) (;-))
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.