Túl komolyan vette a korlátozást.

Bizarr: annyira félt a koronavírustól, hogy kilökte 86 éves szomszédját a liftből – VIDEÓ

Letartóztattak egy 72 éves férfit, Nachem Grosst, miután egy szomszédját, a 86 éves Gerald Steiglitzet kilökte a liftből Miamiban.

Az esetet kamera rögzítette, Grossnak pedig most idős személy elleni súlyos testi sértés vádjával kell szembenéznie. Ő azzal védekezik, hogy csupán a koronavírus-járvány alatt hozott intézkedést akarta betartani, miszerint egyszerre csak két ember tartózkodhat a liftben.

A felvételen látszik, hogy a 72 éves férfi felmutatja két ujját idős szomszédjának, jelezvén, hogy csupán ketten tartózkodhatnak a liftben, ők pedig a feleségével már bent állnak, majd kilöki Steiglitzet, aki elesik.

A 86 éves férfinak a combja sérült meg. Elmondása szerint korábban a házaspár mindig barátságos volt vele, így nem érti, hogy a férfi miért nem mondta neki egyszerűen, hogy menjen a következő lifttel. Steiglitz nem kér sem anyagi kártérítést, sem semmi mást – írja a Mirror.

(Ez is érdekelheti: milliomos lett egy barista, mert nem szolgált ki egy maszk nélküli vásárlót)

Gross később feladta magát a Miami rendőrségen, de óvadék ellenében hazaengedték. A férfi ügyvédje nem tartja helyénvalónak, hogy a kliensét megbilincselték és bebörtönözték, mert a férfi lényegében magukat védte a vírus ellen.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.