Az orvosoknak kellett segíteni a merevedéssel.

Meglepő mellékhatás: 4 órán át tartó erekciót okozott a férfinak a koronavírus

A koronavírusnak van pár szokatlan mellékhatása, mint például a szaglás és az ízlelés elvesztése, és az orvosok újabb és újabb tünetekre bukkannak. Egy francia férfinál például négy órán át tartó erekciót okozott a covid19 – írta a health.com című egészségügyi lap.

A 62 éves férfi, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, lázzal, száraz köhögéssel és hasmenéssel ment be a Párizs közelében lévő Le Chesnay településen található Centre Hospitaliser de Versailles kórházba. Antibiotikumot kapott, és hazaküldték, de két nappal később már légzési nehézségekkel ment vissza a kórházba, ahol lélegeztetőgépre kellett rakni, és kiderült, hogy covidtesztje pozitív lett.

A beteget szedálni kellett, és eszméletlen állapotban volt, amikor lélegeztetőgépre rakták, és az orvosok ekkor vették észre, hogy priapizmustól, azaz a pénisz hosszan tartó, fájdalmas merevedésétől szenved.

Egy olyan panaszról van szó, amelynél az erekció tartósan nem szűnik meg, ha pedig a helyzet nem rendeződik, akkor legsúlyosabb esetben maga a szerv is elhalhat – írja a Házipatika.

Az orvosok először jegeléssel próbálták megszüntetni a problémát, de az nem vált be, így egy tűvel szívták le a péniszből a merevedést okozó vért. Ekkor vették észre, hogy egy vérrög okozota a problémát. A súlyos állapotban lévő covid19 betegek nagyjából 30 százalékánál alakul ki potenciálisan életveszélyes vérrög a vírus miatt.

A férfi a beszámoló szerint két hétig volt lélegeztetőgépen, és végül gyógyultan távozott a kórházból.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
19 ami a heti engedélyezett vegyületszàm.
Csizmás Kond
KURVA EGY BANÁN...EGYIK NAP NEM CSINÁL SEMMIT A MÁSIKON MEG DUPLÁN EREKTÁL...
Rockxy
virus okozta az anyátok retkes picsáját!
és akkor még finom voltam.
simmering73
62 évesen 4 órás erekció. Bombázó lehetett az a nővérke.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.