Furcsa, egyben jövedelmező üzletág tejed Ukrajnában. Csalók magas állami hivatalokat kínálnak megvételre. A Harkiv Megyei Ügyészség két férfi ellen indított bűnvádi eljárást, akik egymillió dollárért a megye kormányzói tisztségét árulták, 100 ezer dollár fejében pedig a harkivi adóhivatal vezetői posztját lehetett tőlük „megvásárolni”. Az egyik politikai párt lucki városi szervezetének alapítója és elnöke jelentős összegek fejében vezető állami tisztségeket, illetve magas szabadkőműves pozíciókat ígért. A férfi azt állította, hogy a Rothschild-csoportot képviseli, s letartóztatásáig 1,5 millió dollárt zsebelt be. Őrizetbe vételekor a nyomozók szabadkőműves belépési nyilatkozatokat, a szervezet pecsétjét és gyűrűjét, illetve 200 ezer dollárt foglaltak le. A tettenérésre Luck egyik kávézójában került sor.

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Van olyan ország, ahol ingyér, vezér párthűség ellenében egy idő után. miután elhasználódott az etetője, bársonyszék pályázható/elfoglalható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.